Konut Altın Çekül Ödülü'nü Kale aldı!

Altın Çekül Ödülü'nü Kale aldı!

21.04.2015 - 13:38 | Son Güncellenme:

Kale’nin, ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Altın Çekül Ödülünü Kale aldı

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Haberin Devamı

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen, Türk yapı sektörünün en prestijli ödülü ‘Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015’, ince kesitli vitrifiye serisi ‘Smart Edge’ ile Kale’nin oldu. Yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunan YEM’in düzenlediği, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde görev yapan akademisyenlerden oluşan seçici kurul tarafından, 2015 yılının en iyi ürünü ‘Smart Edge’ seçildi.

‘Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü’nü, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un açılışında düzenlenen törenle alan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Kale olarak, ‘smart’ yaklaşımıyla ürettiğimiz çevreci, estetik ve fonksiyonel banyo ürünlerimizle, tüketicilere dost çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

İnovatif yaklaşımla yapı sektörünün ‘Oscar’ına layık görüldük

‘Smart’ ailesinin yeni üyesi ‘Smart Edge’ lavaboların, çevreye ve insana duyarlı bir yaklaşımın sonucu olarak doğduğunu belirten Bahadır Kayan, “Smart Edge, inovatif ve bilime dayalı bir ürün. Daha az hammadde, daha az elektrik ve daha az iş gücü ile daha çok insana ulaşmayı ve daha yeşil bir dünyayı hedefliyoruz. Sürekli ‘smart’ evlerin, ‘smart’ banyolarını yaratabilmek amacıyla malzeme trendlerini takip ederken, müşterilerimizi dinlemeye, en önemlisi de hayal etmeye devam ediyoruz. Bugün üç farklı modelle tüketicinin beğenisine sunduğumuz ‘Smart Edge’ ailesi, ebat ve şekil bazında kısa sürede daha da genişleyecek. Kale olarak yenilikçi ürünler geliştirerek banyolara değer katmaya devam edeceğiz. Türk yapı sektörünün Oscar’ı olarak ifade edilen ‘Altın Çekül’e layık görülmemiz de, sürekli gelişen ve değişimi yöneten bir marka olmamızın eseridir” diye konuştu.

5.5 milimetre inceliğinde ve yüzde 40 daha hafif

Aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif olan ‘Smart Edge’ ürünleri sadece 5.5 milimetrelik ince formu ile hayat bulurken, hammadde kullanımını minimize ederek doğa ile barışık bir çözüm sunuyor. İnovatif yaklaşımla üretilen, estetik ve fonksiyonel tasarıma sahip ‘Smart Edge’, günümüz modern banyolarını geleceğin vitrifiyesi ile buluşturuyor. Seramik sağlık gereçleri ürünlerinde kullanılan çamurun yeniden yorumlanması sayesinde doğan ‘Smart Edge’, insan sağlığına duyarlı ve çevre dostu bir ürün olarak öne çıkıyor. Doğaya karşı ince düşünmenin bir yansıması olan ‘Smart Edge’ üretiminde doğalgaz tasarrufu sağlamasının yanı sıra, malzeme taşınmasını da önemli ölçüde azalttığı için doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı

Altın Çekül Ödülünü Kale aldı