Konut Armada’yla İstanbullu değil Tekirdağlı ilgilendi

Armada’yla İstanbullu değil Tekirdağlı ilgilendi

13.11.2010 - 10:39 | Son Güncellenme:

Çorlu’da İstanbullular için yapılan Armada City’nin 836 konuttan oluşan ikinci etabına Tekirdağlılardan büyük ilgi. Projenin yüzde 32’lik bölümü, temel atma töreni sırasında satıldı

Armada’yla İstanbullu değil Tekirdağlı ilgilendi

Trakya’nın en büyük konut projeleirnden biri olarak gösterilen Armada City’nin 836 konutluk ikinci etabı için düzenlenen temel atma töreni, Tekirdağlılardan büyük ilgi gördü. Açılışa özel koşulları değerlendirmek isteyen halk, projenin yüzde 32’sini satın aldı. Yaklaşık 240 konutun satılmasındaki bir diğer önemli etken de her bir konutta yer alan 4 bin TL değerindeki ankastre, çamaşır, bulaşık ve kurutma makinesinden oluşan hediye seti oldu.

Haberin Devamı

Müşteri kitlesinin ortaya çıkardığı en önemli noktalardan biri de projeye, hedef kitle olan İstanbullular’dan daha çok Tekirdağlıların ilgi göstermesi oldu. Yapımcı firma Mimart Yapı, her ne kadar Çorlu, Tekirdağ sınırları içinde yer alıyor olsa bile, sanayi bölgelerinde çalışan, ama İstanbul’da yerleşik kitleyi düşünerek bu projeyi geliştirmişti.

Peşinatı ikiye böldü

Her ne kadar şu anda daha çok Tekirdağlılar’dan daha yüksek bir talep alsalar da ilerleyen aşamalarda İstanbul’dan büyük bir ilgi göreceklerine dikkat çeken Mimart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir, “Çorlu’da gerçekleştirdiğimiz bu proje, İstanbul’a yakınlığı ve gelişen yüzüyle yatırımcıların yeni gözdesi. Aslında, şu anda Çorlu, İstanbul’dan büyük ilgi görüyor” diye konuştu.
Diğer yandan temelini attıkları ikinci etap için Mimart Yapı’nın kasım sonuna kadar devam edecek özel bir kampanyası olduğunu belirten Özdemir, bu kampanya doğrultusunda projeden120 aya kadar vade ile konut satın almanın mümkün olduğunu dile getirdi. Özdemir, “Bu imkândan yararlanmak için yüzde 25’lik peşinat söz konusu. Ancak, ödemede kolaylık açısından peşinatı ikiye böldük. Yüzde 15’lik kısım sözleşme sırasında, kalan 10’luk kısım ise herhangi bir vade farkı uygulanmaksızın Aralık 2011’de ödeniyor” dedi.

Haberin Devamı