Konut Ayda bin 490 lira taksitle

Ayda bin 490 lira taksitle

27.10.2015 - 15:08 | Son Güncellenme:

Mai Residence’da ayda bin 490 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz.

Ayda bin 490 lira taksitle

Bağdat Caddesi’nin ışıltılı vitrinleri, doyulmaz lezzetleri, Pendik-Bostancı sahil yolunun uzun yürüyüş yolları, spor alanları ve projenin tam önündeki Kadıköy-Kartal metro hattının konforu ile Mai’li olma ayrıcalığını sunan Evdekifirsat, hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeksizin herkesi ev sahibi yapıyor. 1+0’dan, 3+1’e ve Residence seçeneklerine kadar farklı birçok ünitenin satışa sunulduğu Mai Residence projesinde taksitler 1.490 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

İster ev ister ofis

Avrupa Yakası’nda Bahçeşehir, Halkalı, Başakşehir, Yenibosna, Maslak, Kağıthane,Sultangazive Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli projesi dışında Kartal Mai Residence’ı portföyüne katan Evdekifirsat hızla büyüyor. Birleştirilebilir modüler yapısı sayesinde Mai Residence her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor, iş ve yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getiriyor. İster ev, ister ev-ofis olarak kullanabileceğiniz stüdyodan 3+1’e farklı ev seçenekleri bulunuyor.

26 kilometrelik denize nazır yürüyüş ve bisiklet parkuru ile sahil yoluna,15 dakika mesafede bulunan alışveriş ve eğlence denildiğinde akla ilk gelen yer olan Bağdat Caddesi’ne yakınlığı ile konforlu bir yaşam sunan Mai Residence, hayatı çok daha keyifli hale getiriyor.