Konut Batışehir’in Alışveriş Caddesindeki Dükkan ve Mağazalar İhaleye Çıkıyor

Batışehir’in Alışveriş Caddesindeki Dükkan ve Mağazalar İhaleye Çıkıyor

09.12.2014 - 17:18 | Son Güncellenme:

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar, 166 Bin TL’den başlayan muhammen bedelle, 13 Aralık 2014’te saat 10:00’da ihaleye çıkıyor.

Batışehir’in Alışveriş Caddesindeki Dükkan ve Mağazalar İhaleye Çıkıyor

Yatırımcılara cazip fırsatlar, misafirlerine ise yeni bir alışveriş deneyimi sunacak Batışehir Alışveriş Caddesi; cafelerden restoranlara, bankalardan marketlere ve hazır giyim mağazalarına kadar sunduğu çeşitlilik ile 10 binlerce kişinin ihtiyacını karşılayacak.

Haberin Devamı

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir’in Alışveriş Caddesi’nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da ihaleye çıkıyor.

Batışehir Alışveriş Caddesi’nde 9 m² ile 2 bin 200 m² arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. Önünden günde yaklaşık 300 bin araç ve 1 milyon insanın geçtiği, konut ve ofislerinde 15 bin kişinin yaşayacağı, çevresindeki 3 milyonu aşkın potansiyel müşteriye hizmet verecek Batışehir cadde dükkanları benzersiz tabela değeri ile de ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Toplam 900 milyon TL yatırımla 3 bin 189 konutun yer aldığı, Doğa Koleji’nin eğitim verdiği, Four Points by Sheraton’ın faaliyet göstereceği Batışehir’in Alışveriş Caddesi faaliyete geçecek 121 dükkân ile 2 bin kişiye istihdam sağlarken ziyaretçilerine de geniş bir yelpazede birçok farklı mağazası ile keyifli bir alışveriş alanı sunacak.

Batışehir; TEM ve Vatan Caddesi’nin kesiştiği noktada, önünden günde yaklaşık 300 bin aracın ve 1 milyona yakın insanın geçtiği, TEM’den direkt giriş imkânı bulunan sayılı projelerden biri olarak konumlanıyor. Sürdürülebilir yaşam odaklı sunduğu imkânlarla Batışehir, İstanbul’un tam kalbinde bulunuyor. Batışehir; 750 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin 52 ilinden daha büyük ve İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar’da Doğan Medya Center’ın hemen karşısında, Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıkta yaşama kapılarını açtı.