Konut Bayraktar'a Savcılıktan Takipsizlik Geliyor

Bayraktar'a Savcılıktan Takipsizlik Geliyor

10.03.2014 - 11:07 | Son Güncellenme:

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dosyasına takipsizlik kararı verilmesi bekleniyor.

Bayraktara Savcılıktan Takipsizlik Geliyor

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da adının geçtiği TOKİ dosyasındaki soruşturmada, iddiaların temelsiz ve delilsiz olduğu ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının dosyaya takipsizlik kararı vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 17 Aralık soruşturmasındaki Fatih Belediyesi ve Kültür Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu ile ilgili kısmı tamamladı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve 8 belediye çalışanlarının rüşvet aldığı ve Kültür Tabiat koruma Kanunu'na muhalefet ettikleri iddia edilen soruşturma sonucu söz konusu iddialarla ilgili yeterli delile rastlanmadığı belirtildi.

Dün A Haber'de yer alan habere göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasında, Erdoğan Bayraktar'ın da adının geçtiği TOKİ soruşturmasındaki iddiaların temelsiz ve delilsiz olduğu tespit edilirken, hiç bur suç unsuruna rastlanmadığı savcılığın dosyaya takipsizlik vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

Dosyaya Takipsizlik Geliyor

17 Aralık sonrası istifa ederken suçlamaları kabul etmeyen, devleti zarara uğratacak hiç bir işin içinde olmadığı söyleyen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar'ın da adının yer aldığı TOKİ ile ilgili soruşturma dosyasındaki iddiaların da tamamının temelsiz, delilsiz olduğunun ve hiç bir suç unsurunun tespit edilmediği belirtildi. Savcılığın TOKİ ile dosyaya da takipsizlik kararı vermesi bekleniyor.

Yazarlar