Konut Bien'den 20 mmlik mucize

Bien'den 20 mmlik mucize

15.04.2015 - 15:36 | Son Güncellenme:

Bien, 20 mm kalınlığındaki karolarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor.

Bienden 20 mmlik mucize

Seramik sektörünün öncü firması Bien, 20 mm kalınlığındaki karolarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. Zahmetsizce döşenebilen dayanıklı karolar hem iç hem dış mekanlar için pratik bir çözüm sunuyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de ilk kez Bien teknolojisiyle üretilen 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karolar standartları yükseltiyor. Çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı karolar hem iç hem dış mekanlar için uygun.

Balkon, teras, bahçe ve havuzlarda tercih edilen karolar kalın ve dayanıklı olduğundan iş yerleri, ağır malzemelerin taşındığı mekanlarda, giriş rampaları, otopark ve ve garajlar için de rahatlıkla kullanılabiliyor.

PRATİK VE HIZLI UYGULAMA

Son derece dayanıklı olmasının yanı sıra ürünün bir diğer önemli özelliği de zahmetsizce döşenebilmesi. Yalnızca yere bırakılarak, yani kuru olarak uygulanabiliyor. Yapıştırıcı, sıva, derz ve işçilik gerektirmiyor, zeminler hemen kullanıma hazır hale geliyor.

Haberin Devamı

20 mm’lik Bien karoları ayrıca taşıcıyı aparatlar üzerine yerleştirilebiliyor. Böylece altlarında sulama ve aydınlatma sistemleri döşenebiliyor, gerektiğinde kablo ve borular kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Yükseltilmiş döşeme sistemi ayrıca ısı ve ses yalıtımını artırıyor.

Dış mekanlarda taşıyıcıların kullanılması hem çimlere zarar verilmesini engelliyor hem yağmur sularının seramiklerin altından akıp gitmesine imkan sağlıyor. Zemin eğrilikleri ve çökmeler de taşıyıcılar sayesinde sorun olmaktan çıkıyor.

SÖKÜLÜP YENİDEN KULLANILABİLİYOR

Döşenmesi kadar seramiklerin sökülmesi de kolay. Usta gerektirmeden yerinden çıkarılabilen karolar, taşınıp başka bir yerde tekrar kullanılabiliyor.

Seramiğe dair tüm bildiklerinizi değiştirmek için Bien kalitesiyle üretilen 20 mm seramiklerin çevre dostunu olduğunu da belirtmekte fayda var!