Konut Çamlıkent Evleri'nde doğanın içinde yaşam

Çamlıkent Evleri'nde doğanın içinde yaşam

24.12.2015 - 18:03 | Son Güncellenme:

Çamlıkent Evleri İzmir'de yükseliyor

Çamlıkent Evlerinde doğanın içinde yaşam

İzmir’in lider yapı şirketlerinden biri olan KARAOĞLU YAPI 2016 yılında sizleri 3 büyük proje ile buluşturuyor. Buca’nın parlayan yıldızı Çamlıkule Yıldız’da yer alan KARAOĞLU‘ÇAMLIKENT EVLERİ’, yaklaşık 2000 m² alan üzerine kurulu; merkezi ısıtma sistemi, özel tasarım mutfak ve banyosu, otoparkı, fitness salonu, dinlenme terası, hobi odası, çocuk oyun alanı ve 7/24 kamera ve özel güvenlik sistemi bulunan, her biri 90’ar m² ve 50 adet 2+1 dairelerden oluşan, çevre dostu yemyeşil peyzajı ile adeta doğanın içinde bir yaşam sunmaktadır.

Haberin Devamı

Kalite, huzur ve konforun adresi

Yalnızca estetik ve zerafetin değil, konfor ve lüksün de odak noktası KARAOĞLU‘ÇAMLIKENT EVLERİ’; mükemmel konumu ile, eğitim & kreş alanlarına, sağlık tesislerine, AVM’lere ve her türlü ulaşım akslarına yakınlığı ile sizlere yaşam kalitesini artıracak tüm fırsatları sağlamaktadır.

‘Çocuklarınız oyun parkında özgürce vakit geçirirken, sizler, günün yorgunluğunu unutacağınız ferah, yemyeşil alana yerleştirilen kamelyalarda sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu zaman diliminin keyfine varın.’