Konut Çatılarda "çatı horozu" farkı

Çatılarda "çatı horozu" farkı

16.03.2015 - 14:44 | Son Güncellenme:

Braas Çatı Sistemleri, çatı horozu, farklı renk ve dokulardaki kiremit modelleri ve birçok özgün ürünü ile çatılara bambaşka bir hava katıyor.

Çatılarda çatı horozu farkı

Ürünlerinde kalite ve estetiğe önem veren Braas Çatı Sistemleri, çatı horozu, farklı renk ve dokulardaki kiremit modelleri ve birçok özgün ürünü ile çatılara bambaşka bir hava katıyor.

Haberin Devamı

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden bu yana; uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Çatıların işlevselliğinin yanı sıra estetik açıdan da yapılara değer katabilmesi ve yapıların bulundukları çevre ile daha barışık ve uyumlu olabilmesi için farklı renk, doku ve profillerde ürünler geliştiriyor.

Evinizin Stilini Siz Belirleyin!

Yeni nesil üretim teknikleri ile üretilen Braas Kiremit, modern veya geleneksel tüm mimari tarzlara hitap eden farklı model, renk ve doku alternatifleri ile evinize değer katıyor. TegaLModerN Granit Gri, Villa Havana Kahve, Akdeniz Doğa Yeşil, Diva Olympos Ateşi gibi çeşitleri kullanıcılarının beğenisine sunan Braas, evinize yepyeni bir stil kazandırıyor.

Haberin Devamı

Çatılar, “Çatı Horozu” ile Farklılaşıyor!

Braas Çatı Sistemleri, sunduğu anahtar çözümlerin yanı sıra, çatıların en sempatik ve dekoratif unsuru çatı horozuyla güne “Merhaba” demenizi sağlıyor. Çatı dekorasyonu için yıllara yayılan bir Braas geleneği olan çatı horozu dekoratif olduğu kadar, bir evi tarif etmek için de ideal bir çatı objesi. Çatıların yanı sıra verandalar, giriş yolları ve bahçeler gibi geniş kullanım alanına sahip olan ürün, sempatik görüntüsüyle evinize estetik değer katıyor.

Yaşam alanlarını daha yaşanılabilir kılmak için çalışmalarına devameden Braas Çatı Sistemleri, sağlıklı ve estetik görünüme sahip çatılar için ürünler geliştiriyor. Gerek villa, gerekse çok katlı binalarda üstün kalitesi, kullanım kolaylığı ve montajda sağladığı hız sayesinde vazgeçilmez bir ürün olan Braas kiremitler, 30 yıl suya ve dona karşı ürün özelliği garantisiyle kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım fırsatı sunuyor.