Konut Dareyn Bakırköy'de Lansmana Özel Kampanya

Dareyn Bakırköy'de Lansmana Özel Kampanya

12.12.2013 - 11:16 | Son Güncellenme:

Dareyn Bakırköy Projesi’nde konutların teslim tarihi ile Mayıs 2016.

Dareyn Bakırköyde Lansmana Özel Kampanya

Bakırköy’ün merkezinde kalan en son, büyük arsa üzerinde yapılandırılan Dareyn Projesi hızla yükseliyor. Güvenilir İnşaat’ın üstlendiği proje 5 katlı, iç avlulu tek blok olarak tasarlandı. Lansman dönemine özel 30 ay taksit 0 faiz avantajı ile sunulan konutların yüzde 20’si ise şimdiden satıldı.

Haberin Devamı

İstanbul’un en son, modern konut projelerinden biri Bakırköy’de vücut buluyor. Dareyn Bakırköy Projesi, Bakırköy Zuhuratbaba Caddesi üzerinde, ilçenin en son büyük arsası üzerindeki merkezi konumu ile yükseliyor.

Dareyn Bakırköy, 17.000 metrekarelik alanın 8.500 metrekaresi üzerinde, Yüksek Mimar Murat Kader tarafından 5 katlı, iç avlulu tek blok olarak tasarlandı. Projenin yapımını ise Güvenilir İnşaat üstleniyor.

Projede 214 adet daire ve Zuhuratbaba Caddesi cepheli 3.000 metrekare ticari alan bulunuyor. Bahçe teraslı, teraslı ve balkonlu olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire planları sunuluyor. 53 metrekare ile 390 metrekare aralığındaki daireler çeşitli planlarla tasarlandı.

Dareyn Bakırköy Sosyal Donatıları

Haberin Devamı

Dareyn Projesi’nde 300 araçlık kapalı otoparka yer veriliyor. Yine daire tipine göre otopark katlarında her daire için minimum 6 metrekare depo alanları sunuluyor.

Binanın geniş iç avlusunda çocuk oyun alanları ve site sakinlerinin kullanımına açık oturma ve peyzaj alanları da var. Sosyal tesisler, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness center, sauna ve hamam, buhar odası projede sunulan sosyal olanaklar arasında yer alıyor.

Dareyn Bakırköy Kampanya Şartları

Bugüne kadar konutların yüzde 20’sinin satıldığı projede, lansman dönemi için cazip bir kampanya da düzenleniyor. Kampanya süresince yüzde 50’si peşin, kalanı için 30 ay taksit 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Dareyn Bakırköy Projesi’nde konutların teslim tarihi ile Mayıs 2016.

Dareyn Bakırköy Nerede?

Zuhuratbaba Mah. Zuhuratbaba Cad. No: 23-27 Bakırköy-İstanbul/

Dareyn Bakırköy İletişim Bilgileri:
Web:
Tel: 444 5 DRY / 0212 561 11 21