Konut Dekorasyonda bahar etkisi

Dekorasyonda bahar etkisi

15.05.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

Fuga Mobilya, turuncu koltuk ve pufu tüketicilerin beğenisine sundu

Dekorasyonda bahar etkisi

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu’nu canlandıracak turuncu loft koltuk ve puf ile bahar aylarının heyecanına katılıyor.

Haberin Devamı

Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal. Loft evler ve mekanlar koyu renk ağırlıklı olduğundan Loft Turuncu Koltuk ile alanları renklendirebilir, aynı desende pufu ile rahatlığa evet diyebilirsiniz.

Terk edilmiş binalardan esinlenildi

1960’larda terk edilmiş endüstri ve sanayi binalarına hayat veren ressam ve sanatçıların yarattığı Loft akımı Fuga Mobilya dokunuşuyla mekanlara yansıyor. Tablası ceviz masif, ayakları eskitme bakırdan olan Loft yemek masası, özgürlüğüne düşkün ruhlar için farklı ölçülerde kullanılabilir olarak tasarlandı. Tablası boyalı cam, çekmeceleri ceviz, kapakları lake Loft konsol ise bu stilin tamamlayıcı olmak üzere üretildi.

Haberin Devamı

Ceviz, eskitme ayna, lake ve deri kaplama gibi farklı tablaların seçilebildiği sehpalarda dönemin stilini yansıtan bakır ayaklar kullanılırken, nostaljik bir kütüphane sisteminden esinlenilerek tasarlanan kitaplıkta eskitme bakır ve cevizin uyumu sergileniyor. Minimal formlara sahip mumluklarda ise yine eskitme bakırın tamamlayıcı gücünden yararlanılıyor