Konut Demir Romance Kuveyt Fuarı'nda

Demir Romance Kuveyt Fuarı'nda

13.12.2013 - 14:28 | Son Güncellenme:

Demir İnşaat, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'a Demir Romance ile katılacak

Demir Romance Kuveyt Fuarında

Mütekabiliyet Yasası'ndan sonra Körfez Ülkeleri'ndeki yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Türkiye, bu yıl 16-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na onur üyesi olarak katılıyor. Prestijli projeleriyle dikkat çeken Demir İnşaat ise fuarda Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle boy gösterecek.

Haberin Devamı

Dünyanın en prestijli fuarlarından biri olarak kabul edilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, Beylikdüzü ‘nün en prestijli projesi Demir Romance'e de ev sahipliği yapacak. Fuarla ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Gayrimenkul sektörünün bir üyesi olarak Türkiye’nin onur ülkesi statüsünde fuara katılmasıyla gurur duyuyorum. Fuara, onur ülkesine yakışır Demir Romance ve Ayışığı Vadi projelerimizle katılıyoruz” dedi.

Demir Romance yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor

Demir İnşaat, Demir Romance ile hayallerin de ötesinde, kaliteli, güvenli ve konforlu bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. 235 milyon TL yatırımla yükselen projede 7 blokta toplam 776 konut 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Beylikdüzü ’nün konut vizyonunu değiştiren ve ezber bozan Demir Romance’da, sunulan sosyal imkânlar örnek olarak gösteriliyor. Satışa çıktığı Ocak 2013 tarihinden bu yana yatırımcısına minimum yüzde 35’lik kazanç sağlayan Demir Romance’ın, teslim tarihine kadar bu oranı yüzde 70’e kadar çıkaracağı öngörülüyor.

Haberin Devamı

Türkiye global pazardaki yerini bir kez daha kanıtladı”

Kuveyt Fuarı’na katılan firmaların nerdeyse yarısının Türk firması olduğunu kaydeden Demir, “Fuara katılan 45 firmanın, 18’i Türk firması. Bu Türkiye’nin global pazardaki yerini bir kez daha kanıtlıyor. Ülkemle bir kez daha gurur duyuyorum” dedi. Yabancı yatırımcılara fuar öncesinde de satış yaptıklarını anlatan Demir şöyle devam etti:

“Demir İnşaat olarak gayrimenkul fuarlarını çok önemsiyoruz. Şartlar elverdikçe de hepsine katılmaya çalışıyoruz. İstanbul’da gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nı yaklaşık 12 Milyon TL’lik bir satış rakamıyla geride bıraktık. Kuveyt Fuarı’ndan da oldukça umutluyum” şeklinde konuştu.

‘Fuara özel kampanyalar’

Türkiye’den konut satın alan yabancı yatırımcılara birçok kolaylık yaptıklarını kaydeden Hamit Demir, “Demir İnşaat’tan daire alan yabancılara mütekabiliyette yardımcı oluyoruz. Türkiye’deki süreci, formaliteleri onlar için takip ediyoruz. Tapularını ise hemen veriyoruz. Fuar süresi boyunca birbirinden avantajlı kampanyalar sunuyoruz.