Konut Dumankaya'dan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Yorumu

Dumankaya'dan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Yorumu

02.07.2014 - 17:05 | Son Güncellenme:

Uğur Dumankaya, cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda görüşlerini belirtti.

Dumankayadan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Yorumu

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Türkiye’nin yakın zamandaki en önemli gündem maddelerinden biri olan cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda görüşlerini belirtti:

Haberin Devamı

“Demokrasinin eksiksiz olarak işlemesi ve toplumun çeşitli kesimlerinin temsili bakımından cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde farklı adayların olması ülkemiz açısından memnuniyet verici bir gelişme. Yanı sıra, ülkemizin istikrarı, toplumun refahı ve demokratik bir sürecin işlemesi bağlamında seçimler her zaman kilit bir rol oynamıştır. Cumhurbaşkanlığı seçimi de tıpkı diğer seçimler de olduğu gibi demokrasi bayramı havasında geçecektir. Milletimiz, seçimlerde iradesini kullanacak ve cumhurbaşkanını ilk kez kendi oyları ile seçecektir. Bu noktada seçim ve çıkacak sonuçlar, halkın iradesini yansıtması bakımından son derece önemlidir. Bu vesile ile de adaylığını dün açıklayan Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını kutlar; milletimiz, ülkemiz ve devletimiz için hayırlı olmasını temenni ederim.

Haberin Devamı

Birçok olumsuzluğun yer aldığı Ortadoğu coğrafyasında ülkemiz, gerek ekonomik istikrar açısından gerekse sosyal, siyasal gelişimler bakımından son derece önemli adımlar atmıştır. Bu bakımdan Türkiye, birçok ülkeye örnek model olmaktadır. Bu istikrarın devamlılığı ve ülkemizin ekonomik refahı adına Ağustos ayında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri önemli bir dönüm noktası niteliğindedir. Sonuçlar ne olursa olsun, sağlam demokrasi temelleri çerçevesinde kazanan milletimiz, toplumsal barışımız, ekonomimiz ve yurttaşlarımızın refahı olacaktır. Bu demokrasi sınavından alnımızın akıyla çıkacağımıza inancım tam.”