Konut Dumankaya'dan ilk: Athletic-o Sport Club

Dumankaya'dan ilk: Athletic-o Sport Club

13.03.2012 - 13:04 | Son Güncellenme:

Dumankaya İnşaat, Athletic-o Sport Club’ın ilkini Ekim 2011’de Dumankaya Konsept sitesinde açtı.

Dumankayadan ilk: Athletic-o Sport Club

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, hem konut sahiplerinin hem de civarda oturan tüm spor severlerin üyeliğine açık olarak hizmet verecek spor kulübü Athletic-o Sport Club’ın ilkini Ekim 2011’de Dumankaya Konsept sitesinde açtı. Çok kısa bir süre içinde 600’den fazla üye sayısına ulaşarak, Athletic-o bölgede bir ilki gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Dumankaya projeleri ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

“Sağlıklı Yaşamın Anahtarı” sloganı ile üyelerine hizmet sunan Athletic-o Sports Club sahip olduğu özellikleri ve farklılaşmış hizmet anlayışı ile büyük beğeni topluyor. Athletic-o üyelerine Özenle tasarlanan stüdyo ses ve ışık sistemi, profesyonel ekipman seçimi, uzman eğitmen kadrosu, grup dersleri ve tüm üniteleriyle oldukça etkileyici bir atmosfer sunuyor.

Hazırlanan farklı paketler ile üyelik alternatifleri sunan Athletic-o, grup derslerinin yanı sıra profesyonel sporcuların yada sedanter yaşayan insanların faydalanabileceği bir çok özel ders imkanı da sunuyor. Spor akademisi mezunu alanında uzmanlaşmış profesyonel eğitmenler tarafından hamileler ve duruş bozuklukları olanlar için özel pilates reformer, profesyonel sporcular için amaca yönelik özel fonksiyonel antrenman, sedanter ve hareketsiz yaşayan, bel ve sırt ağrıları olan bireyler için özel fitness -yüzme dersleri veriliyor.
Dumankaya, bu yıl Dumankaya Trend sitesi, önümüzdeki yıllarda ise İkon, Ritim ve Avrupa Yakasında yer alan Modern Vadi projelerinde açmayı planladığı Athletic-O Sports Club’lar ile toplamda 10.000 üyeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Haftanın 7 günü hizmet veren yaşam ve spor merkezi hafta içi 07:00-23:00 hafta sonları ise 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Detaylı bilgiye 0216 683 58 58 nolu telefondan, ve www.facebook.com/athleticosportsclub sayfalarından ulaşılabilir.