Konut Ege Seramik'ten Yeni Yatırım

Ege Seramik'ten Yeni Yatırım

04.06.2013 - 13:55 | Son Güncellenme:

Türk seramik sektörünün lider markası Ege Seramik, üretim tesislerine yaptığı yatırımlar ile sektörde büyümeye devam ediyor.

Ege Seramikten Yeni Yatırım

Son olarak, İzmir Kemalpaşa’daki 490.000 m2’ lik alana kurulu üretim tesislerinde gerçekleştirdiği modernizasyon yatırımını 31 Mayıs Cuma günü düzenlediği açılış ile devreye aldı.

Haberin Devamı

Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından gerçekleştirilen üretim tesisinin açılışına, Ege Seramik Yönetim Kurulu, Ege Seramik yetkili satıcıları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, “Ege Seramik, bugün Türk seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firma arasında. Belirlediğimiz hedeflerimize her geçen gün ulaşıyoruz. Yeni üretim tesisimiz ile sektöre damgamızı vurmaya devam edeceğiz” dedi.

Sektörde teknolojiyi her zaman takip eden ve sektöre yenilikler getiren Ege Seramik, üretim tesisindeki modernizasyon çalışmalarını üç ay gibi kısa sürede tamamlayarak, 80x80, 45x90, 60x120 gibi büyük ebat sırlı granit ve teknik granit ürünlerinin üretimini daha verimli hale getirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Ege Seramik, üretim tesislerine yaptığı yatırımlar ve Kemalpaşa’daki showroomunda sergilediği birbirinden iddialı yeni koleksiyonlarla, ileri teknolojiyi modern ve estetik tasarımlarla buluşturmaya devam edeceğini gösterdi.

Açılışta sergilenen yeni serileri görme şansını yakalayan ziyaretçiler, yeni serilere tam not verdi.