Konut Ev Alacaklar Dikkat!

Ev Alacaklar Dikkat!

21.04.2016 - 18:31 | Son Güncellenme:

Günümüzde ev alırken dikkat edilen birçok konu var. Öncelikle bir ev alırken gayrimenkulün prim potansiyeli, toplu taşıma, okul, hastane, AVM gibi yerlere olan yakınlığı, firmanın güvenirliği, projenin mimarisi, sosyal imkanlar, sadece bugünün değil gelecekteki beklentileri de karşılaması, malzeme kalitesi, yeşil alanlar, manzarası ve elbette güvenlik gayrimenkul seçiminde kararları etkileyen önemli faktörlerdendir.

Ev Alacaklar Dikkat

Haberin Devamı

Tüm bu faktörler düşünüldüğünde Ege Yapı, Batışehir ve Pega Kartal projelerinde sunduğu imkanlarla bu önemli kriterlerinhepsine birden, üstelik firma bünyesinde 60 ay 0 faiz imkanı ile hemen teslim evsahibi olma imkanı sunarak cevap veriyor.

Ege Yapı’nın Batışehir projesinde 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi,FourPointsby Sheraton oteli, servicedapartments konseptli RadissonBlu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları ile adeta kendi kendine yetebilen bir şehir halinde. Ayrıca Esenler’e yeni kurulacak, içinde hayvanat bahçesindenbotanik bahçelerine, sportif alanlardan bisiklet ve yürüyüş yollarına kadar donatının bulunacağı şehir parkının yanı başında bulunan, kendi semtine adını verenBatışehir, Forbes dergisi tarafından getiri potansiyeli en yüksek proje seçilirken EuropenPropertyAwards tarafından Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi seçildi. Konumu itibariyle 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı, Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi ve Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafesiyle ulaşım açısından sakinlerine büyük kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

Ege Yapı’nın Anadolu yakasında bulunan incisi Pega Kartal, birçok ayrıcalığın merkezinde ve kolaylıkla ulaşımın sağlanabileceği, İstanbulluları trafik yükünden kurtaran metro istasyonunun yanı başında. 1+0’dan 4+1 daire seçenekleriyle, sunduğu eşsiz Adalar manzarasıyla, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlarıyla, sosyal tesis ve concierge hizmetleriyle, buhar banyosundan saunaya, yürüyüş yollarından restoran ve kafelere, spor salonlarından havuza kadar ayrıcalıklarıyla, birçok bina tasarımından ayrılan kübik mimari tasarımıyla İstanbul’un hızla gelişen ve değerlenen semtinde; Kartal’da bulunuyor. 2014 yılında EuropeanPropertyAwards tarafından Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi seçilmiş Pega Kartal yine 60 ay 0 faiz fırsatıyla ve hemen teslim.

Haberin Devamı

Kısa bir süre geçerli olacak kampanyada ayrıca peşinatsız 36 ay 0 faiz eşit taksitlerin yanında sadece 5.000TL peşinatla 120 ay 0,89 banka kredisi oranı ileBatışehir ve Pega Kartal’dan konut sahibi olabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için veya 0850 222 53 43