Konut Gayrimenkul bu yıl yine en güvenli yatırım aracı

Gayrimenkul bu yıl yine en güvenli yatırım aracı

06.11.2013 - 10:08 | Son Güncellenme:

EgeYapı Group’un Anadolu Yakasının yükselen değeri Kartal’daki projesi Pega Kartal, avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenleri rezidans konforuyla buluşturuyor.

Gayrimenkul bu yıl yine en güvenli yatırım aracı

En güvenli yatırım gayrimenkul!

Haberin Devamı

Sermaye ve emtia piyasalarında son dönemde meydana gelen dalgalanmalar nedeniyle yüksek risk taşıyan diğer yatırım araçlarına nazaran çok daha güvenilir ve iddialı olan gayrimenkul, aynı zamanda kârlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe son dönemde yapılan atılımlar ile tüm dünyanın en gözde şehirlerinden biri olan İstanbul, bu doğrultuda yatırımcısına doğru lokasyon ve doğru proje kesişimini yakalayanlar için büyük fırsatlar sunuyor. Gayrimenkul yatırımının en çok değer kazandığı bölgelerin başında gelen Kartal, Kentsel Dönüşüm süreci içinde olması, aynı zamanda 2013 yılı içinde ulaşıma açılan metro hattı ve her türlü ulaşım ağı ve bağlantı yollarına yakınlığıyla gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için Anadolu Yakası’nın en doğru lokasyonu olarak görünüyor.

Haberin Devamı

Prim potansiyeli yüksek lokasyon…

Bulunduğu lokasyon itibariyle İstanbul’un en büyük sıkıntılarından biri olan trafiğe karşı birçok avantaja sahip olan Pega Kartal, Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, E5 karayolunun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu’na 5 dakikalık mesafede ve İstanbul’un dünyaya açılan ikinci kapısı Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca dünyanın en büyük adliye sarayına 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Bir rezidansta hiç bu kadar rahat yaşam alanları olmamıştı…

Toplam 40 bin metrekare inşaat alanı ve 80 milyon TL yatırımla biri 200 adet konuttan oluşan 32 katlı rezidansı, diğeri 35 adet home – office ve 11 adet mağazadan oluşan 5 katlı ofis bloğu ile Pega Kartal yatırımcılarına Marmara Denizi ve Adalar manzarası eşliğinde 1+1’den 4+1 ve dubleks dairelere kadar yüksek yaşam standartları ve konfor sunuyor. Ofis kısmında ise iş dünyasına yedi farklı tipte, diledikleri gibi dekore edebilecekleri ve teknolojinin tüm imkânlarının sağlanacağı çözümler sunulacak.

40 m2’ye varan salonlar, 3,20 mt tavan yüksekliği, tabandan tavana kadar cam yüzeyleri ile keyifli ve konforla tasarlanan PEGA KARTAL da daire içi donanımlar da 1.sınıf ürünlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

İster 0,59’luk Cazip Oranı Kullan, İster 1 Yıl Taksit Ödeme…

Pega Kartal’da 231.000 TL ‘den başlayan 1+1, 434.000 TL den başlayan 2+1’ler ile 153 m2 ve 204 m2 ‘ye kadar uzanan 3+1 ve 4+1 seçenekleri var.

Evinizi satın alırken sadece % 1 peşinat vererek, 0,59 oranında çok cazip kredi ile 1.400 TL den başlayan taksitler ile ödeyebilir, isterseniz taksitlerinizi 1 yıl sonra başlatabilirsiniz.

Kısa süre için geçerli olacak kredi oran avantajı ve öncelikli seçim fırsatını kaçırmayın.