Konut İMSAD’ın Yeni Başkanı Hüseyin Bilmaç Oldu

İMSAD’ın Yeni Başkanı Hüseyin Bilmaç Oldu

08.02.2011 - 16:14 | Son Güncellenme:

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün temsilcisi İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz hafta yapıldı.

İMSAD’ın Yeni Başkanı Hüseyin Bilmaç Oldu

İMSAD’ın Yeni Başkanı Hüseyin Bilmaç Oldu
4 yıldır İMSAD Başkanlığı’nı yürüten Orhan Turan, görev süresinin dolması nedeniyle üyelere veda ederken Yeni Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile Hüseyin Bilmaç başkan seçildi.

Haberin Devamı

İMSAD üyelerinin katılımına açık olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında Orhan Turan dört yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini, seçilen Yeni Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile Hüseyin Bilmaç’a devretti.

2011-2013 yılları döneminde İMSAD’da başkanlık görevini sürdürecek olan Hüseyin Bilmaç, aynı zamanda Eczacıbaşı Koramic Yapı Kimyasalları A.Ş. Genel Müdürü, Türk Belçika - Lüksemburg Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi, BJK Kongre Üyesi, İntema A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İzoder Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler ile birlikte, İMSAD’ın şemsiye örgüt yapısına uygun olarak, yapı kimyasallarından yalıtıma, seramikten çimentoya, boyadan demir çeliğe pek çok sektör temsilcisi sanayici ve sektör derneği yeni yönetimde görev aldı.