Konut Innovia'da her etapta farklı eğlence, aynı kalite

Innovia'da her etapta farklı eğlence, aynı kalite

19.01.2012 - 18:13 | Son Güncellenme:

Innovia ev sahiplerine dünya standartlarında sosyal olanaklar sunan Innovia, ayrıcalıklı yaşamların buluştuğu özel bir proje…

Innoviada her etapta farklı eğlence, aynı kalite

Innovia projesinin tüm etaplarında sosyal alanlar, ortak yaşam alanları mükemmel olacak şekilde tasarlanmıştır. Her etabın sosyal donatıları farklı özellikler taşımaktadır. Tüm etaplarda bulunan “Innoviaonline” sistemi ve “Parti Evi” konsepti Türkiye’de ilk kez Innovia Projesi’nde uygulanmıştır. Ev sahiplerine dünya standartlarında sosyal olanaklar sunan Innovia, ayrıcalıklı yaşamların buluştuğu özel bir proje…

Haberin Devamı

INNOVIA 1. ETAP

Innovia, etkileyici çevre düzeni ve sosyal olanaklarıyla farklı bir yaşam projesi olarak dikkat çekiyor. Proje, dinamik bir yaşam sürmeyi tercih edenlere de, sakin, huzurlu ve keyifli bir yaşam akışını tercih edenlere de hitap eden özelliklere sahip.

Sanat Atölyesi: Atölye ile sizin ve çocuğunuzun içindeki sanatçı ruhu dışarıya çıkarabilir, atölye içerisinde bulunan seramik fırınında, evinizin en güzel köşelerinde sergileyebileceğiniz vazolar ve süs eşyaları yaratabilirsiniz. Atölye içerisinde bulunan resim köşesinde ise yeteneklerini keşfetmek isteyen yetişkinlere ve çocuklara destek veren özel bir ressam bulunmaktadır. Atölye, hobi ve sanatsal çalışmalar için özel bir buluşma noktası olarak ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Innoviada her etapta farklı eğlence, aynı kalite

Living Room (Parti Evi): Living Room dünyanın sizi en lüks villasında hissettirecek şıklıkta çok özel bir mekan. 1+1 dairede oturan site sakinleri de geniş bir alanda davet verebilme lüksünü Innovia Online üzerinden Living Room’u rezerve ederek yaşayabilecek. Living Room’da tüm ihtiyaçlara cevap verecek endüstriyel mutfak donanımı, geniş aile yemekleri için fırın, mangal, 20 kişilik yemek masası, neşeli zamanlar geçirebilmek için bar ve JBL surround ses sistemi ile kusursuz bir mekan. Bu özel alanda yemek kursları da düzenlenip; nişan, düğün ve iftar yemekleri de verilebilir. Ayrıca tüm bunlara ek olarak Living Room’da bulunan Karaoke, bilardo masası, üç boyutlu televizyon ve eğlenceniz için piyano, vurmalı çalgılardan oluşan özel bir enstrüman gurubu ile misafirlerinize keyifli bir müzik ziyafeti sunabilirsiniz.

SPA & Fitness Merkezi: 1500 m2 alanıyla kapalı yüzme havuzu dahil olmak üzere sauna, Türk Hamamı, masaj odaları ve son sistem donanımları ile tamamen kullanım amaçlı düzenlenmiş bir SPA alanı ile günün yorgunluğunu üzerinizden atarak her an dinamik olabilirsiniz. Yorucu bir iş gününden sonra dinlenmek, site arkadaşlarınız ile birlikte kendinize keyifli bir zaman sunmak için Innovia’nın imkânları sizi bekliyor. Kapalı ve açık spor alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini futbol, yürüme, koşu ve bisiklet yolları, aerobik, pilates, step gibi farklı spor etkinlikleri için ayrılan çok amaçlı salonlar, aletli spor salonu, bilardo ve bowling salonları ile tüm spor olanakları Innovia sakinleri için hazırlandı. Spor yaptınız ardından rahatlamak istiyorsunuz ya da spor yapmadan keyifli birkaç saat geçirmeyi düşünüyorsunuz. Innovia’nın SPA salonu, Hamam’ı veya buhar odası tam size göre. Kendinize zaman ayırmayı sakın unutmayın!

INNOVIA 2. ETAP
Daire teslimlerinin başladığı ve kısa bir süre içerisinde yaşamın başlayacağı Innovia ikinci etap projesinin sosyal olanakları daire sahiplerine yine diğer Innovia etaplarında olduğu gibi kusursuz bir yaşam sunuyor.
%75’i yeşil alan olarak tasarlanan Innovia 2’nin daire sahiplerine sunduğu imkanlar beş yıldızlı bir tatil köyünden bile daha iyi standartlarda.

Haberin Devamı

Innoviada her etapta farklı eğlence, aynı kalite

Günlük hayatın rutin yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz, arkadaşlarınızla birlikte hem spor yapıp hem de keyifli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz 1000 metrekarelik SPA & Fitness salonu Innovia sakinleri için en modern ve en son teknolojiye ait ürünler kullanılarak tasarlandı.

1500 metrekarelik özel tasarım yüzme havuzu, özel çocuk havuzları, 4 adet jakuzi, kafeterya, 400 metrekarelik kafeterya alanı, 2000 metrekare özel tasarım şelale, 140 metrekarelik buz pisti ile dikkat çeken Innovia 2. Etap, daire sakinleri için ayrıcalıklı imkanlar sunuyor. Tüm bunların yanında 2 adet olimpik standartlarda tenis kortu, yine olimpik standartlarda 2 adet basketbol sahası ve futbol sahası ile yaşam Innovia 2’de bambaşka…

Living Room (Parti Evi): Innovia’nın tüm etaplarında olduğu gibi ikinci etabında da yer alan “Parti Evi” dostlarınızla birlikte keyifli saatler geçirebileceğiniz kusursuz bir alan. Kalabalık davetleriniz için evinizi kullanmanıza hiç gerek yok. Parti Evi size evinizi aratmayacak, misafirlerinize layık en iyi hizmeti veriyor.

Haberin Devamı



INNOVIA 3. ETAP

Haberin Devamı

Innoviada her etapta farklı eğlence, aynı kalite

Aralık 2012 tarihinde teslim edilmeye başlanacak olan Innovia üçüncü etap projesinin ortak yaşam alanları da ayrıcalıklı özelliklere sahip. Toplamı 1890 metrekareden oluşan yüzme havuzları, 2 adet olimpik basketbol sahası, olimpik özelliklerde tenis kortu, tamamı 500 metrekareden oluşan çocuk oyun alanları, kafeterya site içerisinde kayıtsız kalamayacağınız alanlar arasında yer alıyor.

255 metrekare olan buz pistinde çocuklarınızla birlikte eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Belki de daha önce hiç denemediğiniz buz pateni bundan sonra en favori sporunuz olacak. Toplamı 2280 metrekare olan özel tasarım şelaleler, kapalı yüzme havuzu ve jakuzi keyfini çıkarabileceğiniz alanlar arasında yer alıyor. Tüm etaplarda titizlikle tasarlanan Fitness & SPA alanı Innovia 3. Etapta da dikkat çekici olacak.

INNOVIA 4. ETAP

%75’i yeşil alan, etkileyici çevre düzeni, sosyal olanakları ile farklı bir yaşam projesi olarak dikkat çeken Innovia 4 ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Zen şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol sahaları, cafeler ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunacak olan Innovia 4’de ev sahipleri diğer tüm etaplarda olduğu gibi sosyal olanaklardan ücretsiz olarak yararlanacak. 4/4 lük bir proje olarak tasarlanan Innovia 4 ile aileler sadece bir ev değil ayrıcalıklarla dolu özel bir yaşama sahip olacaklar.

Innoviada her etapta farklı eğlence, aynı kalite


Parti Evi olmadan olmaz…

Innovia’da oturuyorsanız akraba ve arkadaşlarınızı, kalabalık bir misafir grubunu yemeğe çağırmak artık sizi düşündürmesin! Innovia, endüstriyel mutfak teknolojisi ile donatılmış mutfağı, onlarca kişilik yemek masası ve oturma grupları ile harika bir mekânı, site sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Siz yemek pişirirken arkadaşlarınız sizi izleyebilir, bilardo ve karaoke oynayabilir; piyano çalabilir ve tüm dostlarınızla akşam yemeğinde misafirlerinizi evinize sığdıramama, evinizin kirlenmesi ve yağ kokması endişesini taşımadan eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Innovia Projesi’nin tüm etaplarında yer alan bu özel mekânlar ile hayat çok keyifli…

Sektörde bir ilk olan Innovia Online tüm etaplarda yer alacak…

Yeşil GYO’nun Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği Innovia Online sistemi ve internet alt yapısı ile site sakinleri teknolojiyi diledikleri gibi kullanacak. Innovia Projesinde Innovia Online adlı portal vasıtasıyla site sakinleri, site yönetimi ve diğer site sakinleri ile iletişim kurabilmekte ve Innovia projesindeki sosyal imkânları en iyi şekilde değerlendirebilmektedir.
Innovia Online, teknolojinin sunduğu olanaklardan maksimum düzeyde yararlanma imkânı sunan benzersiz bir olanak. Sosyal imkân, faaliyet ve etkinliklerin kullanımı ve yönlendirilmesini sağlayan Innovia Online, site sakinlerinin birbirleriyle ve site yönetimiyle arasındaki tüm organizasyonu sağlayabilecek güçlü bir iletişim platformu.
Innovia Online ile yeni dostluklar ve ticari ilişkiler kurulabilmekte ve site içi hayatı kolaylaştıracak yeniliklerden yararlanılabilmekte. İlk kez bir yaşam merkezinde, site içi haberleşmeyi kolaylaştıracak böylesi bir sistem bulunmakta. Her konutta bulunan Innovia Online, etkin bir iletişim ve alışveriş portalı ayrıcalığı sağlamaktadır.

Bu sistemden site sakinleri nasıl faydalanıyor?

1. Site Yönetimi ile her türlü iletişim kurabilme ayrıcalığı
2. Site Yönetiminden gelen duyurular ve bilgilendirmelere anında ulaşabilme özelliği
3. Sitedeki tüm sosyal olanaklar ile ilgili rezervasyon işlemleri
4. Diğer site sakinleri ile iletişim kurma imkânı
5. Diğer site sakinleri ile ortak etkinlik grupları kurma imkânı
6. Diğer site sakinleri ile ticaret yapma imkânı
7. Site market, restaurant, cafe’ den sipariş verebilme imkânı
8. Taksi çağırabilme özelliği
9. Kamera sistemi ile tüm ortak alanların, oyun parkları ve oyun alanlarının izlenebilmesi
10. Diğer olanaklar.

Innovia Projesinde her konutta Fiber altyapı ve özel donanımlar vasıtası ile 10 MB hızında internet kablolu ve kablosuz olarak bulunmakta. Dolayısı ile dairelerde Modem kullanımına dahi ihtiyaç duyulmamakta. Ayrıca Innovia Projesinde parklar v.b genel mekanlarda kablosuz internet mevcut ve site sakini kendi şifresi ile site içinde her yerden internete bağlanabilme avantajına sahip. Online sistem ile site içindeki tüm sosyal mekânlar kamera sistemiyle izlenebildiği için güvenlik anlamında da destek sağlamakta.