Konut İstanbul’un en yaşanabilir ve doğal merkezi, Merkez Zekeriyaköy satışta

İstanbul’un en yaşanabilir ve doğal merkezi, Merkez Zekeriyaköy satışta

11.06.2013 - 16:01 | Son Güncellenme:

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’ün en merkezi ve en değerli arazilerinden birinde inşa edilen Merkez Zekeriyaköy projesini 3 Haziran'da Çırağan Sarayı'nda yapılan basın lansmanıyla satışa çıkardı. Merkez Zekeriyaköy’den ev sahibi olmak isteyenlere lansman dönemine özel peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor.

İstanbul’un en yaşanabilir ve doğal merkezi, Merkez Zekeriyaköy satışta

Merkez Zekeriyaköy, 25 bin 360 metrekare alan üzerinde 28 blokta toplam 106 konuttan oluşuyor. Balkon ve teras keyfi yaşamak isteyenler için 50 adet 2+1 çatı dubleksi daireler, yeşil ve toprakla bir arada olup bahçe işleriyle uğraşmak isteyenler için 50 adet 3+1 bahçe dubleksi daireler mevcut. Ayrıca projede hem bahçe hem de teras keyfini yaşatacak olan ve herbirinin kendine ait özel havuzları bulunan 6 adet tripleks ikiz villa bulunuyor. İnşaat çalışmaları Mart 2013'te başlayan proje Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek.

140m2 2+1 çatı dubleksleri 342 bin 250 dolardan, çok amaçlı salonlarıyla birlikte 176 - 200m2 arasında değişen 3+1 bahçe dubleksleri 455 bin 500 dolardan ve yine çok amaçlı salonlarıyla birlikte 281 - 284 metrekare arasında değişen 5+1 tripleks ikiz villalar ise 834.000 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sadece lansman dönemine özel sınırlı sayıda konut için tamamı peşin ödeme veya yüzde 25 peşinat, kalanı banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansmana özel indirim avantajı sunuluyor. Bunun dışında, isteyenler yüzde 5 ön ödeme yaparak yüzde 75’lik tutarı banka kredisi ile ödüyor ve yüzde 20’lik peşinatı ise Aralık 2014’e erteleyebiliyor.

Projeyi farklılaştıran en önemli özelliklerden biri Göçmen's Ranch Binicilik Kulübü ve Zekeriyaköy Spor Tesisleri ile komşu olması. Projede mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçesi, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve süs havuzları ve Merkez Club'ta Fitness Club, Pilates Salonu, Bilardo Salonu ve Cafe yer alıyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası ile birlikte açık alanda çocuk oyun parklarına, çocuk yüzme havuzuna ve meyve bahçelerine yer verildi.

Denize girilebilen bir sahili bulunan Kilyos'a 5 km / 5 dakikalık konumuyla dikkat çeken Merkez Zekeriyaköy, Belgrad ve Fatih Ormanı, yüzlerce ağaç çeşidini içinde barındıran Atatürk Artoberutumu ve Bahçeköy mesire yerlerine olan 5-6 dakikalık konumu ile şehir hayatı içindeki yüzlerce projeden ayrışıyor.

Doğaya ve çevreye duyarlılığını Merkez Zekeriyaköy projesinde bir kez daha gösteren Ortadoğu Grup, proje alanı içerisindeki asırlık meşe ağaçlarını kesmeyip korumaya aldı. Burada yaşayanlar yeni dikilen ağaçların büyümesini yıllarca beklemeyecek ve var olan yetişkin ağaçların gölgesinde keyifle yaşayacak.

Doğal zenginlikler içinde yer alan Merkez Zekeriyaköy'de yaşayanlar 11 dakikada Büyükdere – Bahçeköy yolundan ormanın içinden geçerek Büyükdere Caddesi’ni ya da Sarıyer sahile inip, boğazın tüm güzelliklerini hissederek sahil yolunu kullanabilecekler. 3. köprü - Kuzey Marmara Otoyolu - 3. havalimanına da oldukça yakın konumda yer alan Proje, Maslak’a tam 15 dakika, Mecidiyeköy’e 25 dakika mesafede bulunuyor.

www.merkezzekeriyakoy.com
Satış Ofisi : 0212 202 7 111