Konut Kale alarm büyüyor

Kale alarm büyüyor

22.06.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

Kale alarm hızla büyümeye devam ediyor.

Kale alarm büyüyor

Kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için çeşitli çözüm önerileri sunan Kale Alarm, alarm çözümlerinde yeni ve cazip ödeme seçenekleri ile daha çok ev ve işyerine giriyor. Bugün Türkiye’de binlerce ev ve işyeri, güvenliğin gerçek adresi Kale Endüstri Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kale Alarm tarafından korunuyor.

Haberin Devamı

Ücretsiz keşif

Kale Alarm ile ev veya iş yerlerine kurulan alarm sistemleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn ediliyor. Uzman satış danışmanlarının montaj öncesinde yaptıkları ücretsiz keşif esnasında, yaşam senaryolarına uygun güvenlik sisteminin bileşenleri tespit ediliyor. Ücretsiz keşif sırasında toplanan bilgilere ve ihtiyaçlara yönelik olarak en uygun alarm sistemi ve konfigürasyonu yapılandırılıyor.

Kale Alarm alt yapısı ve hizmet kalitesiyle yaşam ve çalışma alanlarınızı hırsızlık gibi kötü niyetli girişimlere karşı korumakla kalmıyor; yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da önlem almanızı sağlıyor. Ayrıca tüm bu hizmetleri sunan alarm sistemlerini destekleyici olarak Kamera sistemlerini de abonelerine uygun koşullarla sunuyor.