Konut Kuyumcukent Vizyon Park'ta Son Ofisleri Kaçırmayın!

Kuyumcukent Vizyon Park'ta Son Ofisleri Kaçırmayın!

25.01.2011 - 17:47 | Son Güncellenme:

İstanbul Yenibosna’da, Kuyumcukent’in hemen yanında yükselen yeni İş Resedence projesi İstanbul Vizyon Park finans ve altın dünyasının kalbinin attığı yer olacak.

Kuyumcukent Vizyon Parkta Son Ofisleri Kaçırmayın

Kuyumcukent Vizyon Parkta Son Ofisleri Kaçırmayın
2011’in ilk yarısında teslimatı hedeflenen İstanbul Vizyon Park, tüm iş dünyasının ofis ihtiyaçlarını karşılayacak ileri teknoloji olanaklarıyla donatılmış çok kapsamlı bir proje. İstanbul Vizyon Park; 5 yıldızlı business oteli, Alışveriş Merkezi ve Residence hizmetleri ile çok iddialı ve ayrıcalıklı bir proje olarak bir yandan iş dünyasına modern çalışma ortamı sunarken diğer yandan da Finans ve Altın dünyasının merkezi olacak. Altmış ay vade için sıfır faizle banka kredisi kullandırtılan projede ayrıca Leasing avantajı ile %5 peşinat, 60 ay vade ve sıfır faiz vade imkanı sunuluyor. İnşaat sektöründe ilk kez Leasing sisteminin kullanıldığı projeye, iş dünyasındansa yoğun talep geldi. 15 gün içinde beş binin üzerinde telefon alan ve bine yakın alıcının ziyaret ettiği İstanbul Vizyon Park’da satışlar hızlandı. Ofis bloklarının %60’ının satıldığı projede teslimat içinde gün sayılıyor.

Haberin Devamı

Darphane, Merkez Bankası, Bankalar Grup Merkezleri gibi önemli finans ve altın piyasası merkezlerinin de yanı başında olan İstanbul Vizyon Park, hem altın ve finans dünyasının buluşma noktası oluyor, hem de müşterilerine çok değerli bir yatırım fırsatı sunuyor. Atatürk Havalimanına 3 dk., mesafede, Serbest bölge, Dış Ticaret Kompleksi, CNR ve IDTM Fuar merkezleri başta olmak üzere tüm iş ve ticaret dünyasının kalbinde konumlanan İstanbul Vizyon Park’tan ofis alanlar hem modern ve V.I.P. hizmete sahip bir iş ortamında olmanın keyfini yaşayacaklar hem de sürekli değer kazanan bir yatırımla geleceğe güvenle bakacaklar.

Kuyumcukent kompleksi içinde yer alması nedeniyle finans dünyasının içinde doğan İstanbul Vizyon Park’ta ayrıca; T.C. Merkez Bankası Grup Merkezi, Darphane Saymanlık Veznesi, İstanbul Kuyumcular Odası, Ulusal bankaların Grup Merkezleri ve Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi gibi önemli kurum ve kuruluşlar şimdiden yerlerini aldılar. Türkiye’nin finans piyasalarının yönünü belirleyen seçkin komşularla iş dünyası için bir çekim merkezi haline gelecek olan İstanbul Vizyon Park için yaklaşık 150 milyon $ yatırım yapıldı. Tamamlandığında 250 milyon $’a mal olacak olan İstanbul Vizyon Park; 5 ofis bloğu ve gerektiğinde üretim için de kullanılabilecek çok amaçlı 2 blok ile toplam 807 birimden oluşuyor. Kuyumcukent ile birlikte tamamlandığında 500 milyon $’a ulaşacak bu büyük yatırım için şu ana kadar 400 milyon $ harcandı. İleri teknoloji ve residence hizmetleri ile ayrıcalıklı bir konuma gelen İstanbul Vizyon Park, tamamlandığında; kongre merkezleri, SPA salonu ve business hizmet odaklı 5 yıldızlı oteli, Wedding World Alışveriş Merkezi, Kuyumcukent kompleksi ile birlikte toplam 902 bin m² alanda yer alarak İstanbul’un en büyük metrajlı ve en kapsamlı inşaat projesi olacak. Şu ana kadar 570 bin m² alanının inşasının tamamlandığı İstanbul Vizyon Park, iş dünyasına her türlü ihtiyaca cevap verecek bir ofis ortamı sunuyor.

Haberin Devamı

A SINIFI AKILLI OFİSLERLE TEKNOLOJİNİN SON NOKTASI

Haberin Devamı

İstanbul Vizyon Park hakkında bilgi veren KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner ; “Türkiye değişiyor, gücünün farkına varıyor. Ekonomisi, sanayisi, girişimcileriyle Türkiye, dünyaya yön veriyor. Vizyon yatırımcılar ve iş dünyası, dünyanın 16. ve Avrupa’nın 6. büyük ekonomisi olan Türkiye’de gelişen yeni iş modellerine uygun, tüm gereksinimlerine cevap verecek ofis alanları arıyorlar. Urban Land Institute ve Price Waterhouse Coopers tarafından hazırlanan 2008 Avrupa Emlak Raporu’na göre, İstanbul, gayrimenkul yatırımında en cazip 2. kent. Ancak bu cazibe, doğru projeler geliştirildiği sürece geçerli. İstanbul Vizyon Park, konumu, mimarisi, altyapısı, teknolojik donanımı ve ayrıcalıkları ile şirketler için yalnızca İstanbul sınırlarında değil, Türkiye ve bölge ülkeler arasında da en doğru yatırım” şeklinde konuştu.

İstanbul Vizyon Park’ın İstanbul’da ana arterlerin kesişme noktasında olduğunu ve ulaşım kolaylıkları ile her yere çok yakın olmasının avantaj yarattığını vurgulayan Sait Erdal Metiner şunları söyledi : “A sınıfı akıllı ofisler, geniş dinlenme alanları, zengin sosyal yaşam, otel ve kongre merkezi hizmetleriyle İstanbul Vizyon Park içinde yer alacak şanslı şirketlere konforlu ve çağın ötesinde bir iş yaşamının kapılarını açacak. Üstün altyapısı, çevresine değer katan mimarisiyle İstanbul Vizyon Park, vizyoner yatırımcılar ve işadamları için en ideal merkez konumunda bulunuyor. Şirketler için ve çalışanlarına her açıdan en üst seviyede çalışma ortamı sağlayacak olan İstanbul Vizyon Park, ileri bir vizyon ve detaycı bir düşünce anlayışının ürünü. Rahatlamak ve sosyalleşmek için ferah dinlenme alanları, kafeterya ve coffee shop, engelliler için park yeri ve WC’ler, yeşil alanlar, Kuyumcukent kompleksi içinde yer alan food court ve çarşı, çalışanların işe keyifle gelmesini sağlayacak artılardan bazıları… “

Haberin Devamı


Teslim Tarihi : 2011
Brüt İnşaat Alanı: 149.042 m2
Brüt alan : 77.959 m2
Net Alan : 60.067 m2
Blok sayısı : 2
Kat Sayısı : 5 kat otopark/bodrum + zemin + 11 kat
C1 Blok Asansörler: 7 asansör ve 3 servis asansörü
C2 Blok Asansörler: 3 asansör, 3 servis asansörü
Otopark Kapasitesi: 1268 araç

Haberin Devamı


Teslim şekli :Shell and core (kaba yapısı tamamlanmış, tüm mekanik sistemleri kurulmuş, ortak hacimler tüm dekorasyon ögeleri ile birlikte bitirilmiş).

Çok amaçlı ofisler:Satış Birimi: 8-16 m2
Dükkan: 45-102 m2
Atölye : 165-450 m2
Lokanta: 1298-1943 m2

Ofisler:260 m2 -1050 m2 arası dubleks mağazalar
20 m2 -1171 m2 arası ofisler