Konut Lidyaflats'te Sadece Yüzde 1 KDV!

Lidyaflats'te Sadece Yüzde 1 KDV!

03.06.2013 - 10:16 | Son Güncellenme:

İstanbul'un en değerlenen bölgelerinden biri olan Çekmeköy'de hayata geçirilen Lidyaflats, yüzde 1 KDV avantajıyla satışlarına devam ediyor.

Lidyaflatste Sadece Yüzde 1 KDV


Lidya Yapı tarafından inşa edilen Lidyaflats projesi, lokasyonu, konumu ve dairelerin iskânlarının alınmış olmasıyla ev sahibi olmayı daha da cazip hale getiriyor.

Haberin Devamı



Toplam 136 konuttan oluşan projede kalan son 15 daire için yatırımcıları bekleyen Lidyaflats projesinde hâlihazırda var olan komşularınızla, sıcak bir yaşam alanında, geniş salonlar, büyük mutfak ve odalarla, ferah bir evde yaşama hayaliniz gerçekleşiyor. Site içinde sakin ve huzurlu bir hayata giriş bileti olan Lidyaflats projesinde ailenizin her bireyinin, her ihtiyacı için, tüm detaylar incelikle düşünülüp yaşam alanınıza yansıtılıyor.

%85'i yeşil alanlara ayrılan Lidyaflats projesinde, Türkiye’nin Ağa Han ödüllü yetenekli mimari Han Tümertekin'in imzası bulunuyor.
"Bugün Düşün, Yarın Taşın!" sloganıyla, sizi zaten hazır olan ve devam eden keyifli bir yaşamın içine davet eden Lidyaflats'te son 15 daire için geçerli olan yüzde 1 KDV avantajını kaçırmayın.

Haberin Devamı



Lidyaflats'in sosyal ve teknik olanakları içinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, çocuklar için açık- kapalı oyun alanları, blok girişlerinde anahtarsız şifreli kapı girişleri, yangın ve doğalgaz dedektörleri, bahçe dubleksleri için özel bahçe, site içi ortak alanda kablosuz internet, güvenlik kamera sistemleri, jeneratör, yangın ve servis merdivenleri, merkezi elektrikli süpürge sistemi, merkezi uydu sistemi, dijital TV altyapıları mevcut bulunuyor.

90 metrekare ve 193 metrekare aralığında daire seçenekleri sunan projede Veneta Cucine İthal Mutfaklarda hazırlanan özel toplantıların tadını çıkarabilirsiniz.

Banyolarda, zemin ve duvarlarda ithal İris Ricatti marka seramik, özel tasarımlı kaplama banyo dolaplarının ve Vaillant marka kombinin kullanıldığı Lidyaflats'te her ihtiyacınız lüks olanaklarla karşılanıyor.

Kazandırılan "akıllı ev" alt yapısıyla da teknolojiyle senkronize bir yaşamın konforunu sağlayan Lidyaflats projesinde, her detay incelikle düşünülmüş ve hayata geçirilmiş.

Sadece 15 daire için satışların devam ettiği Lidyaflats projesinde iskânlı ve hemen yaşamaya hazır olan dairenizi % 1 KDV avantajından yararlanarak satın alabilirsiniz.