Konut Marshall'dan iki yeni ürün

Marshall'dan iki yeni ürün

14.04.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:

Marshall’dan hayatı kolaylaştıran yeni ürünler SİL-PAK ve Antibakteriyel

Marshalldan iki yeni ürün

AkzoNobel Marshall, 13 Nisan Çarşamba günü Tarihi Hu¨srev Kethüda Ortaköy Hamamı’nda düzenlediği etkinlikle, yılın en iddialı yeni ürünleri Marshall SİL-PAK ve Marshall Antibakteriyel’i tanıttı. Marshall’ın yeni ürünlerinin hayatı nasıl kolaylaştırdığını anlattı.

Haberin Devamı

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun ve hayatı kolaylaştıracak yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Marka, 13 Nisan 2016 Çarşamba günü Tarihi Hu¨srev Kethüda Ortaköy Hamamı’nda düzenlediği etkinlikle, sektörde çığır açacak yeni boyaları Marshall SİL-PAK ve Marshall Antibakteriyel’i tanıttı. Üstün Ar&Ge çalışmaları ile geliştirilen Marshall Sil-Pak ve Marshall Antibakteriyel, tüketicilerinin hayatına konfor, özgürlük ve aynı zamanda güven getiriyor.

‘Teknolojik altyapı ile desteklenmiş ürünler hayata renk katıyor!’

AkzoNobel Marshall Genel Müdürü Petros Katsampouris etkinlikte yaptığı konuşmada, “‘Renklendir Hayatı’ sloganımızla, 60 yılı aşkın süredir olduğu gibi 2016’da da yenilikçi yaklaşımlarımızla, tüketiciyi önemseyen ve onların hayatını kolaylaştıran ürünler sunmaya devam ediyoruz. Tüketici ihtiyaçlarına göre, üstün teknolojik altyapımızla geliştirdiğimiz hayatı kolaylaştıran yepyeni ürünlerimizle yine sahnedeyiz. Bugün burada Türkiye’de Leke Tutmayan Teknoloji ile geliştirilmiş Marshall SİL-PAK ile bakterilere karşı %99 koruma sağladığı Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Gümüş İyonlu Marshall Antibakteriyel’i tüketicilerimizin beğenisine sunmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

‘Marshall’ın yepyeni ürünleri ile önlemi duvarda alın! ”

Ürün geliştirirken ideal boya nasıl olmalı sorusunun cevaplarını arayarak çalışmalara başlandığının altını çizen AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, tüketicilerin kolay silinebilir, leke tutmayan, silerken zarar görmeyen ve parlak görünümünü kaybetmeyen bir boyaya ihtiyaç duyduğunu tespit ederek, tüm bu ihtiyaçları en tatmin edici şekilde karşılayan, Marshall SİL-PAK’ı geliştirdiklerini belirtti.

Adabağ, yılın diğer iddialı ürünü Sağlık Bakanlığı onaylı, %99 bakterilere karşı koruma sağlayan gümüş iyonlu Marshall Antibakteriyel’in ise hijyenin önem kazandığı tüm mekanlar için vazgeçilmez bir ürün olacağını belirterek, tüketicileri lekelere ve bakterilere karşı önlemi duvarda almaya davet etti.

Haberin Devamı

Yepyeni “Leke Tutmayan Teknoloji” SİL-PAK’ta

“Silip geçmek bu kadar kolaysa bizden bilin” diyen Marshall’ın hareketli yaşayan evler, çocuklu mekanlar için geliştirdiği yılın ürünü “Kolay Temizlenen SİL-PAK” sayesinde, duvarlara artık su bazlı ne dökülürse dökülsün lekesi kalmıyor. Yepyeni “Leke Tutmayan Teknoloji” ile geliştirilen ve kolayca temizlenen Marshall SİL-PAK, hareketli ve yaşayan evlerin vazgeçilmezi olacak.

Boya üzerinde oluşan film tabakası sayesinde su bazlı lekeler duvara nüfuz etmiyor. Üstün su itme özelliği ile de sıvılar boya üzerinde boncuklanma efekti oluşturarak, yayılmadan boncuklanarak akıyor ve dolayısıyla duvar boyası üzerinde oluşabilecek lekeleri de bu sayede minimuma düşürüyor. SİL-PAK’la boyanmış duvarlara dökülen kahve, çay, kola, meyve suyu gibi lekelere ek olarak toz, kir, ketçap ve hatta pastel boya ve ruj lekeleri de kolayca temizleniyor.

Bakterilere karşı %99 koruma Antibakteriyel Hijyen’de

Yeni Marshall Antibakteriyel Hijyen ise, yüksek örtücülüğe sahip, silinebilir bir boya. Hijyenin önem kazandığı mekânlarda kullanılmak üzere geliştirilen Marshall Antibakteriyel bu konuda hassas olan tüm tüketiciler için çok önemli bir ürün olacak. Artık sadece duvar boyası ile de hijyenik bir ortam yaratmak mümkün hale gelecek. Antibakteriyel etkisi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan testler sonucunda sertifikalandırılan ürün, insan sağlığına zarar vermeden içerdiği gümüş iyonları sayesinde, bakterilere karşı %99 koruma sağlamakla birlikte küf ve mantar oluşumuna da karşı dirençli. Ürünün avantaj sağlayan üstün özelliklerinden bir diğeri ise, Antibakteriyel Hijyen’in bir sonraki boya işlemine kadar antibakteriyel özelliğini koruyor olması.

Haberin Devamı

Etkinliğe katılan başarılı iş kadını ve 5 çocuk annesi Ayşe Kucuroğlu ise, “Duvarlarınızı Marshall’a bırakın; size hayatın keyfini çıkarmak kalsın” diyerek hareketi bol olan evlerde Marshall sayesinde lekelenen, kirlenen duvarların artık soru olmaktan çıktığını ve de hijyen sağlayan duvarlarla dekorasyona çok farklı bir boyut kazandırıldığını vurguladı.

Haberin Devamı

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel’in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye’de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amsterdam Hollanda’da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel’in dünya çapında 80’den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.