Konut Metropark Faiz Artışına Meydan Okuyor

Metropark Faiz Artışına Meydan Okuyor

31.01.2014 - 17:17 | Son Güncellenme:

Teknik Yapı Metropark projesindeki konut kredi faizleri 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,80’e indirdi.

Metropark Faiz Artışına Meydan Okuyor

TeknikYapı Metropark projesindeki konut kredi faizleri 120 aya kadar olan tüm vadelerde YÜZDE 0,80’e indirilirken, peşinat tutarına göre 24 ile 60 ay arası vadelerde SIFIR FAİZ imkanı sunuluyor.

Haberin Devamı

Kredi faiz oranlarının yüzde 1’in üzerine çıkması üzerine konut ihtiyacını ertelemek zorunda kalanlara TeknikYapı Metropark’tan ‘Her zaman Yanınızdayız” mesajı geldi. Teknik Yapı Metropark projesindeki faiz oranları 60 aya uzanan vadelerde sıfırlanırken, 120 aya yayılan tüm vadelerde daire sahibi olmak isteyenler için konut finansman oranı yüzde 0.80’e çekildi.

FAİZ DESTEĞİ şeklinde gerçekleştirilecek yeni satış stratejisinde peşinat tutarına göre yüzde 25 peşinat yatıranlara 24 vadede, yüzde 35 peşinat yatıranlara 36 vadede, yüzde 50 peşinat yatıranlara 48 vadede, yüzde 60 peşinat yatıranlara 60 vadede SIFIR FAİZ uygulanacak. Peşinat tutarını kendi bütçesini belirlemek isteyenler için ise 12 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde YÜZDE 0,80 FAİZ uygulanacak.

Haberin Devamı

“2013’de Siz Destek Verdiniz, Şimdi Sıra Bizde…”

Teknik Yapı’nın iyi ve kötü günde müşterisinin yanında olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Yeni yılı büyük umutlarla bekliyorduk ve bu beklentimizden bir şey kaybetmedik. Kısa vadeli olduğuna inandığımız ekonomik dalgalanma, daha çok kenetlenmemiz gerektiğini gösterdi. 2013 yılını en çok satış yapan marka unvanı ile bitirmemizi sağlayan müşterilerime destek verme sırası bize geldi. Bankalarla oturup konuştuk ve Teknik Yapı markasını tercih etmek isteyenlere faiz desteği kararı aldık. Bunun için yüzde 1’in üzerine çıkan faiz oranlarının müşterilerimizi mağdur etmemesi için bankalarla anlaştık. Bu çalışmamızı Şubat ayı boyunca devam ettireceğiz” açıklamasını yaptı.

Yaşamın tadını çıkarmak lazım

1.272 rezidans daireden oluşan Metropark projesinde, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru yer alıyor. Güneşten maksimum fayda sağlayacak olan camlardan en az bir tanesi dışa açılacak. Yaklaşık 1.450 adet kapasiteli kapalı otoparklar da ve sosyal tesis içerisinde engelli rampaları, ‘Engelsiz Yaşam’a olanak tanıyacak.