Konut Milliyet Emlak güçlenerek ilerliyor!

Milliyet Emlak güçlenerek ilerliyor!

17.09.2014 - 13:47 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin ilk emlak sitesi MilliyetEmlak.com yenilikleriyle güçlenerek yoluna devam ediyor.

Milliyet Emlak güçlenerek ilerliyor

Emlak sektörünün yıldız projelerinin bir araya geldiği CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'na katılan Milliyet Emlak, yoğun ilgi gördü. Emlak ofisleri için ücretsiz eğitimi ve sürpriz hediyeleriyle dikkat çeken Milliyet Emlak'ın standına da ziyaretçi akını oldu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin ilk emlak sitesi MilliyetEmlak.com'un standını ziyaret edenler, hem bilgi aldılar hem de birçok hediyenin sahibi oldular.

Fuarın 2. günü (12 Eylül – Cuma) Milliyet Emlak desteğiyle gerçekleşen Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları konferansını, gayrimenkul sektörü uzmanı ve eğitmeni Hilmi Işıkören verdi.

Konferans öncesinde Demirören Medya Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer, Milliyet Emlak'ın reform sürecini değerlendirdi. 9 yıldır kesintisiz hizmet veren Milliyet Emlak'ın 2014 yılı içerisinde hızlı yükselişinden bahseden Yılmazer, kullanıcı dostu olan yeniliklerden bahsetti.

Milliyet Emlak güçlenerek ilerliyor

Sonrasında sözü alan MilliyetEmlak.com'dan sorumlu Grup Başkan Yardımcısı Hüseyin Esen, "Bugün 12 Eylül, biz de emlak sektörüne darbe yaptık" dedi. Esen, Milliyet Emlak'ın yenilenen kadrosu ve altyapısıyla sektörde yükseldiğinden, emlakçı dostu uygulamalarıyla kolaylık sağladığından bahsetti.

Haberin Devamı

Milliyet Emlak güçlenerek ilerliyor

Hilmi Işıkören'in konferansına yoğun katılım sağlandı. Işıkören verdiği eğitimde Emlakçılık'ta Başarının Sırları'nı paylaştı.

Yenilenen altyapısı, emlakçı dostu üyelik paketleri ve kullanım kolaylığıyla hizmet veren Milliyet Emlak, yenilenen altyapısı ve kadrosuyla güçlenerek yoluna devam ediyor.

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Milliyet-Emlak-guclenerek-yola-devam-ediyor/haber.html?haberID=15195