Konut Prestijin Yeni Tarzı MirageRezidans’ta Dünyaca Ünlü Marka Çanta Hediye

Prestijin Yeni Tarzı MirageRezidans’ta Dünyaca Ünlü Marka Çanta Hediye

14.01.2016 - 15:06 | Son Güncellenme:

İstanbul’un gün geçtikçe değer kazanan bölgesi Güneşli ’de, rezidans hizmeti, kendi çarşısı ve sosyal yaşam alanlarıyla Mirage Rezidans size aradığınız lüksü yaşatacak. Sur Yapı Mirage Rezidans’ta 48 ay vade farksız sabit taksitlerle ev sahibi olabilir, peşinatın yarısını teslimde ödeyebilirsiniz.

Prestijin Yeni Tarzı MirageRezidans’ta Dünyaca Ünlü Marka Çanta Hediye

Dünyaca Ünlü Marka Çanta Hediye

Haberin Devamı

Mirage Rezidans’tan ev alan herkese alışveriş keyfini önceden yaşamanız için dünyaca ünlü marka çanta hediye.

48 Ay Vade Farksız Sabit Taksitlerle

Sur Yapı Mirage’da ev sahibi olmak isteyenler için 48 ay vade farksız ödeme planı sunulmaktadır. Kampanya kapsamında 2+1 130 metrekare kapalı mutfaklı, ebeveyn banyolu, geniş salonlu 897.000 TL değerindeki dairenin %25’lik kısmı peşinatta, %25’lik kısım ise Eylül 2017’de ödeniyor. Kalan tutarın %20’si için 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında müşteriler ödemelerini Eylül 2016, 2018 ve 2019’da gerçekleştireceği üç ara ödeme ile tamamlıyor.

Tamamı Peşin Ödemelerde %10 İndirim Fırsatı

Sur Yapı Mirage’datamamı peşin ödemelerde % 10 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Güneşli’de Yükselen Prestij

Rezidansları, A+ ofisleri, 5 yıldızlı otelleri,kolej ve üniversiteleri, özel hastaneleri ileAvrupa Yakası’nın hızla gelişen semti Güneşli ‘de, Atatürk Havaalanı, E-5 ve TEM kavşağı, yeni yapılacak Ataköy – İkitelliraylı toplu tasıma sisteminin Evren Güneşlive Mimar Sinan istasyonlarına yakın konumu sayesinde prestije ulaşmanın en kolay yolu Mirage Rezidans.

Prestijli Bir Yatırım

Yapılan yatırımlarla her geçen gün gelişen ve 2. Maslak olarak adlandırılan Güneşli ’de yatırımın yeni odağı Mirage Rezidans olacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle 342 lüks rezidans daire ve 60 mağazasıyla Güneşli ‘de ayrıcalıklı bir yapıya sahip Mirage, gelecek planlarınız için Güneşli ’deki en doğru tercih. Çünkü Mirage’ınprestiji yatırımınızın değerini günden güne katlayacak.

Mirage Tarzı Yaşam

Bulunduğu bölgede tüm dikkatleri üzerine çeken gösterişli mimarisi, her biri ince zevklerle tasarlanmış 342 lüks rezidans dairesi, günlük ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz bulvar niteliğindeki ferah çarsısıyla Mirage Rezidans, tarzınızı yansıtacak. Mirage ile prestiji, sizi girişte karşılayan sık lobilerine adım attığınız andan itibaren hissedeceksiniz. Essiz peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun alanları, spor olanakları ve sosyal tesisleriyle konfor ve huzur dolu bir konseptMirage’da.

Haberin Devamı

Özgürce Alışveriş Yapma Lüksü

Alışveriş merkezi yerine dışarıda özgürce dolaşmayı tercih edenlerdenseniz, Mirage’ın çarsısını çok seveceksiniz. Bulvar niteliğindeki ferah ve günlük ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılamanızısağlayan 60 mağazasıyla Mirage Çarsı, evinizin hemen yanı basında. Rahat ve eğlenceli bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor.

Bambaşka Bir Huzur

Rüyada olduğunuzu hissettirecek farklı dokularla tasarlanmış özel peyzajı, huzur veren koku bahçeleri, asmalı geçitler ve yansıma havuzları size şehrin içinde doğayla iç içe bir yasam sunuyor. Hayatınız bahçenizdeki çiçekler gibi renklenecek, yemyeşil bir huzurla dolacak.

Sağlığınız da Keyfiniz de Yerinde

Hem sağlıklı hem de keyifli bir yasam için Mirage, size birçok olanak sunuyor. Açık yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme ve gölgelenme alanları, açıkhavafitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, 3 pota basketbol alanı, kafeler, farklı damak zevklerine hitap eden restoranlar ve çocuk oyun alanları sayesinde her an yasamdan keyif alacaksınız.

Haberin Devamı

Mirage Satış Ofisi

Evren Mahallesi, Bahar Caddesi, No:91 Metro Grossmarket Yanı Bağcılar/İstanbul

Metrogarden Alışveriş Merkezi Satış Ofisi

Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İstanbul