Konut Resim İstanbul'da Yüzde 20 Avantaj

Resim İstanbul'da Yüzde 20 Avantaj

09.01.2014 - 17:21 | Son Güncellenme:

Sancaktepe Resim İstanbul projesinde yüzde yirmi avantajıyla daireler

Resim İstanbulda Yüzde 20 Avantaj

Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde yer alan daireler yüzde 20 oranında fiyat avantajıyla satışa sunuluyor. Resim İstanbul Evleri'nde 1.310 adet konut yer alıyor.

Haberin Devamı

Sancaktepe Resim İstanbul'un lansmanı 2014 Şubat 'ta yapılacak.

Resim İstanbul, Sancaktepe Bölgesi'nde inşa ediliyor. Resim İstanbul Sancaktepe, Ortadoğu Grup tarafından yükseliyor.

Resim İstanbul Daire Fiyatları

Resim İstanbul Daire Fiyatları proje tanıtımından sonra açıklanacak. Resim İstanbul projesinde ayrıca ön talep ödeme koşulları kapsamında yüzde 20'ye varan fiyat avantajı uygulanıyor.

Resim İstanbul Sosyal Donatılar

Resim İstanbul Evleri’nde özel olarak dizayn edilmiş peyzaj, yapay göleti çevreleven kiraz ağaçları, kapalı/açık yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı basketbol sahası, kapalı çocuk oyun alanı, tenis kortu, squash salonu, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme locaları, açık hava, etkinlik alanı, faaliyet odaları, çocuk oyun parkları, yapay gölet, davet salonu, cep sineması ve kapalı otopark bulunuyor.

Haberin Devamı

Resim İstanbul Nerede?

Ortadoğu Grup’un yeni projesi Resim İstanbul evleri, Sancaktepe’de, TEM Samandıra bağlantı yolu üzerinde, Samandıra gişeleri ve Samandıra kavşağına çok yakın bir noktada yer alıyor. Resim İstanbul; Ataşehir Finans Merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Kartal Sahili’ne 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Resim İstanbul İletişim Bilgileri

Tel : (0212) 210 2525

Web Adresi :