Konut Royal Plus'ta İftar Yemeği

Royal Plus'ta İftar Yemeği

16.07.2013 - 10:49 | Son Güncellenme:

Düzenlenen iftar yemeğine Uransan A.Ş.' den daha önce konut alan ve Royal Plus konutlarıyla ilgilenen aileler davetliydiler.

Royal Plusta İftar Yemeği

Uransan A.Ş.’ nin 5.etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” satış ofisinde 13 Temmuz 2013’ de yaklaşık 60 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Cumartesi akşamı düzenlenen iftar yemeğine Uransan A.Ş.' den daha önce konut alan ve Royal Plus konutlarıyla ilgilenen aileler davetliydiler.
İftar yemeği menüsü büyük beğeni toplarken katılımcılar tarafından 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı büyük çoşkuyla karşılandı. Uransan’dan konut sahibi olan ailelerin ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği organizasyonunda katılımcılara tamamen çevreci ve enerji tasarruflu Royal Plus konutlarıyla ilgili daha detaylı bilgi verildi. Yemek sonrası misafirlerimiz (3+1) örnek dairemizi gezdiler ve birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular.
Günümüzde artan enerji maliyetlerini dikkate alan Uran Holding, konut sahiplerinin yüzünü güldürecek yeni bir projeye daha imza atıyor. Ankara Yenimahalle’de Temmuz 2013'de inşaatına başlanacak olan Royal Plus Konutları proje genelinde planlanmış olan bazı uygulama ve yatırımlar sayesinde daire sakinlerinin gerek su, gerekse enerji açısından ciddi anlamda tasarruf yapmasını sağlayacak. Toplam 192 konuttan oluşan Royal Plus Konutları’nda sıcak su ihtiyacının 4’te 1’i güneş kollektörleri ile sağlanırken, lavabolardan alınan atık su temizlendikten sonra rezervuarlarda kullanılacak. Royal Plus Konutları’nda toplanan yağmur suları, belli filtrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacak. Projedeki ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek