Konut Samsun Towers'a AB Ödülü

Samsun Towers'a AB Ödülü

26.12.2012 - 11:22 | Son Güncellenme:

Samsun Towers, Türk - Körfez Gayrimenkul ve Yatırım İşbirliği Kongresi’nde büyük ilgi gördü.

Samsun Towersa AB Ödülü

World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, girişimcilik ve inovasyona yönelik başarıları ilke edinerek sürdürülebilir rekabet avantajını elde eden Samsun Towers, “2012 Avrupa Kalite Ödülü”ne layık görüldü. Geçtiğimiz aylarda California’da düzenlenen Dünya Kalite Zirvesi’nde de ödül alan Samsun Towers, Türk - Körfez Gayrimenkul ve Yatırım İşbirliği Kongresi’nde de yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini gördü.

Ersa İnşaat’ın Esenyurt’ta inşasına devam ettiği Samsun Towers projesi 14 Aralık Cuma günü Hollanda’da gerçekleşen 2012 Avrupa Kalite Ödüllerinde konut projeleri arasında ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Uluslararası alanda geçtiğimiz aylarda da ödüller alan Samsun Towers projesi yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

TÜRK – KÖRFEZ KONGRESİ’NDE YOĞUN İLGİ

Türkiye’de düzenlenen Türk - Körfez Gayrimenkul ve Yatırım İşbirliği Kongresi’nin katılımcıları arasında yer alan Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt; “Türkiye’de gayrimenkul çok kıymetlidir ve kazandırır. Geçen yıl 2,5 trilyon dolarlık Arap fonları ve sermayesinden Türkiye sadece 30 milyar dolarlık pay alabildi, daha çok Arap sermayesini Türkiye’de görmek istiyoruz.” dedi.

ARAP İŞADAMLARI 150 DAİRE İÇİN ANLAŞTI

Kongreye katılan Arap işadamları tarafından yoğun ilgi gören Samsun Towers’ın satış ofisine yapılan ziyarette 150 dairenin ön satışı yapıldı. Yabancı yatırımcılardn yoğun ilgi gören projenin %65’i sahiplerini buldu.a

Haberin Devamı

BÖLGEYE DEĞER KAZANDIRIYOR

5 blokta 1.648 daireden oluşan Samsun Towers inşa edildiği bölgeye değer kazandırırken proje bünyesinde yer alan alışveriş merkeziyle de çevreye hareketlilik getiriyor. Alışveriş merkezi içinde bulunan mağazalar, kafeler ve sinema salonları site sakinlerine keyifli bir yaşam alanı oluşturuyor.

Ayrıcalıklı sosyal yaşam alanları arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları ve kişisel gelişim alanlarının yanı sıra her konut bloğunun altında fitness center, sauna, buhar odası, aktif spor alanları ve toplantı salonları yer alıyor.

Samsun Towers’ta 20 bin metrekarelik proje alanının yüzde 80’i peyzaja ayrılıyor. Ayrıca tüm bloklarda 5’er kat aralıklarla kat bahçeleri bulunuyor.

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana gelen Samsun Towers projesinde teslimlerin 2014 yılında yapılması öngörülüyor. Liste fiyatlarının 102.206 TL'den başladığı projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede ayrıca yüzde 25 peşinatla 60 ay vade farksız taksitlendirme imkanı da sunuluyor.

Samsun Towers İletişim Bilgileri:

Web: www.samsuntowers.com/