Konut Şehrin gerçek merkezinde

Şehrin gerçek merkezinde

05.06.2015 - 17:40 | Son Güncellenme:

İstanbul Inn Levent projesi şehrin gerçek merkezinde yükseliyor

Şehrin gerçek merkezinde

Şehrin merkezi tanımının giderek zayıfladığı ve yoruma açık bir hale geldiği günümüz İnşaat piyasasında firmalar pazarlama tekniklerini kullanarak çeşitli söylemlerle tüketiciyi yanıltabilmekte.

Haberin Devamı

İstanbul Inn Levent kampanya ve iletişim bilgileri

Şehrin merkezinde olmanın hakkını veriyor

Onlarca yıldır İstanbullular için şehrin merkezi kavramı aslında hiç değişmedi. Şehrin yaşanabilir alanlarına yıllar içerisinde yenileri eklendi. Her yaşanabilir yeni yerleşim alanı kendi çekim merkezini yarattıysa da, şehrin gerçek merkezi aslında hep aynı kaldı. Günümüzde şehrin en temel sorunu olan trafik sorunu ile birlikte merkeze ulaşmanın zamansal ve ekonomik bedeli arttıkça arttırmakta.

Elbette bu beraberinde şehrin merkezinde yaşamak, daha sosyal olmak, her şeye daha kolay ulaşmak isteyenler içinde ciddi bir bedel ödemeleri gibi bir sonucu da getirdi. Şehir merkezlerinde zamanla azalan arsalar, yerini tamamen sorunlu ve çözülmesi onlarca yıl alacak yatırımcıyı ürküten, bürokratik ve hukuksal engellerle dolu alanlara bıraktı. Sonrasında kentsel dönüşüm başlığı altında devlet ve belediye işbirliği ile sağlanan imar artışları yeni proje alanları yarattı.

Haberin Devamı

İstanbul İNN Levent projesi tam da açıkladığımız bu gelişmelerin sonucunda ortaya çıkmış bir proje.

Şehrin merkezinde olma kavramının hakkını tam anlamıyla veren proje, Levent’in en yoğun aksı olan Büyükdere caddesi aksında inşaa edilmekte.

Levent ve 4.Levent metro durakları arasında yer alan, bu bölgede iş merkezleri, oteller ve plazalarda çalışan profesyonellerin sayısı 30.000 kişiden fazladır.

600 konut arzı

İstanbul İnn Levent projesini oluştururken, burada çalışan bu 30.000 ‘den fazla insanın halen nerede yaşadığını, nasıl binalarda oturduklarını, beklentilerini ve işyerlerine ulaşmak için ortalama ne kadar süreyi yolda geçirdiklerini araştırdık.

Bu insanların ortalama hayatlarından kaybettikleri sürenin günde 2 saate yakın olduğunu gözlemledik.

Levent/Büyükdere aksında giderek artan ofis arzı beraberinde birçok sorunu da getirmekte. İşte İstanbul İNN levent bu sorunlara çözüm üretmek mantığı ile hayat buluyor. Bölgedeki tüm Plazalara ve AVM lere yürüme mesafesinde olan proje araç kullanmadan yaşayabilme ve ulaşabilme özgürlüğü sunuyor.

Haberin Devamı

5 Bloktan oluşan proje tamamlandığında 600 konut arzı ile bölgede ciddi bir talep göreceği kesin olan proje 5 yıl içerisinde etaplar halinde tamamlanacak.