Konut Sektörden büyük ilgi

Sektörden büyük ilgi

14.10.2015 - 14:56 | Son Güncellenme:

Sign of The City Awards başvurularına gayrimenkul sektöründen büyük ilgi geldi.

Sektörden büyük ilgi

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün en iyiye teşvik edilmesi; kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir vizyonasahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards”ın başvuru süresi sona erdi. Sektöre ve geleceğe değer katan markaların gösterdiği yoğun ilgi ve katılımla, yarışmaya 101 farklı proje ile 140’ın üzerinde başvuru yollandı.

Haberin Devamı

3 aşamalı değerlendirme sistemi

Sign of the City Awards kapsamında kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyona sahip olan inşaat ve gayrimenkul markalarının projeleri, toplam 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek, büyük ödüllere ulaşmaya çalışacak. İlk aşamada olan başvurular; stratejik partner EY Türkiye’nin yapacağı teknik değerlendirmeyle elenerek, tam ve eksiksiz olması, kriterlere uygunluğu incelendi.21 Eylül-9 Ekim tarihleri arasındaki ikinci aşamada ise jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yapacağı ön elemeyle her kategori için 5 finalist belirliyor. Final aşamasında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Güzin Konuk başkanlığındaki uzman ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri, ödül sahiplerini belirleyecek.

Haberin Devamı

Ana sponsor Karma Holding

Sign of the City Awards, 2. Yılında,Karma Holding’in proje ortaklığındadüzenlenecek.Dünyanın en yenilikçi yöntemleriyle projeler üreten Karma Holding, farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketleriyle yenidünyaya ait yaşamlar tasarlıyor, geleceğe ve insan yaşamına değer katıyor.

Organizasyonun platin sponsorluğunu Hafele, Hyundai Elevator, Vestel, VHV Reasürans üstlendi. Sign Of The City Awards 2015’in mekan partneri Hilton İstanbul Bomonti, stratejik ortağı EY, otomotiv sponsoru ise BMW Borusan Otomotiv oldu.

Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projelerin 21 kategoride yarışacağı Sign of the City Awards töreni, Karma Holding’in proje ortaklığında 04 Kasım 2015 Çarşamba akşamı Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenecek.