Konut Soyak Türkiye’yi Temsil Edecek

Soyak Türkiye’yi Temsil Edecek

23.07.2013 - 17:32 | Son Güncellenme:

Soyak, European Business Awards’ta Türkiye’yi temsil edecek

Soyak Türkiye’yi Temsil Edecek

İlklerin öncüsü Soyak, European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında Türkiye’yi

Haberin Devamı

ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı. Soyak, 40 Ulusal Şampiyon arasına seçilerek yarışmanın bir sonraki aşaması olan uluslararası ‘Ruban d’Honneur’ unvanı için yarışacak. Bu kategorideki ödüller ise 2014 Nisan ayı içerisinde açıklanacak.

Soyak, European Business Awards ödül programı kapsamında ülkemizden seçilen 40 Ulusal Şampiyondan biri oldu. Bundan sonraki aşamada ülkemizi temsilen Ruban d’Honneur unvanı için yarışacak olan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel,

“Soyak olarak European Business Awards’ta

Türkiye’yi temsilen ulusal finalistler arasında yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz. Uzun yıllardır sürdürülebilir yaşamı desteklemek ve geleceğe değer katmak üzerine düşünüyor, projeler üretiyor, iş yapış şekillerimize uyarlıyor ve kurum içi çalışmalarımızda da önceliklerimiz arasında sayıyoruz. Bu sebeple hayata geçirdiğimiz projelerde en son teknolojileri takip ederek enerji verimli uygulamalara yöneliyor, çevreye uyumlu sürdürülebilir

Haberin Devamı

yaşam alanları inşa ediyoruz.” dedi. Çamlıbel, sürdürülebilir yaşam yaklaşımı çerçevesinde gerçekleştirdikleri çalışmalarının sonucu olarak da European Business Awards ödül programının Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik (Environmental & Corporate Sustainability) kategorisinde Türkiye’yi temsil etme hakkına sahip olmaktan ve dünyanın pek çok itibarlı şirketiyle aynı kategoride yarışmaktan büyük gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.

European Business Awards, Avrupa'nın en parlak şirketlerinin dahil olduğu; temelinde yenilikçilik, iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi üç farklı alanda şirketlerin yarıştığı bir ödül programı. Ödül programında, sorumlu hareket ederek faaliyet gösterdikleri alanda sosyal hayatı ve çevreyi olumlu etkileyen aynı zamanda yenilikçi ve başarılı uygulamalarla görünürlük ve gelişimlerini yükselten şirketler yarışıyor. Ödül programının ilk aşamasında ulusal şampiyonlar seçilirken bir sonraki aşamada şirketler uluslararası Ruban d’Honneur unvanı için yarışıyorlar. Geçen sene yarışmaya katılan 28 Avrupa birliği üyesi ülke ( Türkiye, Ermenistan, Gürcistan ve Kazakistan’da dahil) şirketlerinin toplam iş hacmi 1 Trilyon Avro’ya ulaştı. İnsan kaynağı olarak bakıldığında bu şirketlerde toplamda 2.7 milyon insana istihdam sağlanıyor.

Haberin Devamı

Yarışmada bu yıl tüm Ulusal Finalistler jürinin değerlendirmesi için özel bir video hazırlayacaklar. Jüri değerlendirmesine ek olarak aynı anda internet üzerinden de oy kullanılarak, en beğenilen Ulusal Şampiyonlar seçilecek. Seçilen şirket, Ulusal Halk Şampiyonu olarak Avrupa Halk Şampiyonluğu için yarışacak. Halk oylamasının 2013 Kasım ayında başlaması planlanıyor.