Konut Terra Ataşehir 150 Bin Lira'dan Başlıyor

Terra Ataşehir 150 Bin Lira'dan Başlıyor

28.03.2014 - 11:13 | Son Güncellenme:

Terra Ataşehir Çarşı iş sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Terra Ataşehir 150 Bin Liradan Başlıyor

Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik ve birbirinden şık dükkanlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor.

Haberin Devamı

Terra Ataşehir Çarşı; başlı başına bir yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi olarak, Ataşehir’in buluşma merkezi olmaya hazırlanırken, küçük, şirin ve birbirinden şık dükkanlarıyla, iş sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.İlhamını modern mimari anlayıştan alan Terra Ataşehir Çarşı, dükkanların küçük metrekarelerde tasarlanması sayesinde dekorasyon, kira ve aidat gibi zorunlu işletme giderlerinin düşük olmasını sağlıyor. Kullanım alanı itibariyle küçük metrekarelerden oluşan ve her iş alanından sadece bir tane açılabilecek olan dükkanlar, sektörüne göre özel olarak dizayn ediliyor.

Küçük Hem Güzeldir Hem de Avantajlıdır

Terra Ataşehir Çarşı’da yer alacak 229 adet dükkanı küçük metrekarelerde yapmanın amacına değinen KentArt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, “Dükkanların metrekarelerini küçük tutmamızdaki en büyük sebep kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilerin işletme giderlerini düşük tutarak onların yükünü hafifletmek” dedi. Küçük hem güzeldir hem de avantajlıdır felsefesiyle tasarladığımız dükkanlar sayesinde yatırımcının dükkanı satın alması, kiraya vermesi ve yeniden satabilmesinin kolay olacağına dikkat çeken Aydemir, kiracı açısından baktığımızda ise dükkanların kira, depozito, dekorasyon ve stok maliyetlerinin düşük olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Proje ve lokasyon açısından değerlendirdiğimizde çarşının müşteri potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyleyen Aydemir, her sektöre uygun çok sayıda dükkan yaparak müşteri trafiğini daha da arttıracaklarını belirtti. Lokasyon olarak İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde yer aldıklarını belirten Aydemir, dükkanların satın alınması kolay olduğundan değer artışının da hızlı olacağını söyledi.Aydemir, dükkanları küçük yapmalarının yanı sıra her sektörden (kuaför,pastane, kuru temizleme vb.) sadece bir dükkanın açılmasına izin vererek işletmelerin hepsinin kar elde etmesini sağlayacaklarının önemine de dikkat çekti. Yapılacak dükkanların her sektör için istenilen büyüklükte ve özel olarak dizayn edilebileceğini söyleyen Aydemir, Terra Ataşehir Çarşı sayesinde bölgenin eğlence ve alışveriş merkezi haline geleceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Terra Ataşehir Çarşı’da 150.000 TL’den başlayan fiyatlar…

Hayal gücünü İstanbul’un dünya mirası eşsiz mimari şaheserlerinden alan KentArt İnşaat’ın Ataşehir’in yeni mimari ikonu olacak projesi Terra Ataşehir’de, teslim tarihi Ocak 2016 olarak planlanan dükkanlara 2 farklı ödeme seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.

Terra Ataşehir 150 Bin Liradan Başlıyor