Konut Torun Center'da 606 Bin Dolar'a

Torun Center'da 606 Bin Dolar'a

21.06.2013 - 14:09 | Son Güncellenme:

Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerinde yükselen Torun Center'da fiyatlar 606 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Torun Centerda 606 Bin Dolara

Torunlar GYO imzasıyla Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen arsası üzerine kurulan Torun Center projesi 2 konut kulesi 42 kattan meydana geliyor. Torun Center'da 2 konut kulesi 42 kattan meydana geliyor. 241 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Torun Center'da yer alan üç bloğun tüm cepheleri, dördüncü katlardan itibaren İstanbul Boğazı'ndan başlayarak, Marmara Denizi, eski İstanbul ve Haliç'e kadar uzanan kentin farklı panoramik manzaralarını katlara taşıyor.

Haberin Devamı

Rahat çalışma imkanı sunan, yüksek standartlarda konfora sahip son teknolojiyle planlanmış altyapısı ve iş yaşamının standartlarını yeniden belirleyecek ayrıcalıklarıyla Office Tower, uluslararası şirketlerin adres, olarak 36 katta zengin ofis seçenekleriyle; sizi prestij ve başarıyla buluşmaya çağırıyor.

Torun Center Fiyatlar

Torun Center projesinin fiyatları 606 bin dolardan başlayarak 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor.

Torun Center Sosyal Alanları Neler?

Mimari tasarımında Emre Arolat imzasını taşıyan Torun Center'da yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme terası, soyunma odaları, özel peyzaj alanı, parti odası, TV odası, bilardo salonu, özel çocuk kulübü ve pek çok sosyal donatı alanı sıralanıyor.

Haberin Devamı

Torun Center İletişim Bilgileri:

0212 267 47 47