Konut Yüzde 0 faiz kampanyası

Yüzde 0 faiz kampanyası

17.09.2015 - 12:08 | Son Güncellenme:

Evimiz Kocaeli projesinde 60 aya kadar yüzde 0 faiz kampanyası başladı.

Yüzde 0 faiz kampanyası

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’nde dairelerin satışı devam eden son yüzde 10’luk bölümü için, “60 aya kadar 0 faiz” kampanyası başlattı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Bugüne kadar satışını gerçekleştirdiğimiz daireleri sahiplerine teslim ettik. Evimiz Kocaeli’de yine güzel ve cazip bir kampanya gerçekleştiriyoruz. Evimiz Kocaeli’nin oturmaya hazır, satışı devam eden yüksek kalitedeki dairelerinden satın almak isteyenlere, büyük bir ödeme kolaylığı sunmuş oluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Evimiz Kocaeli’ni Pekdemir İnşaat’ın 70. Yıl Gurur Projesi olarak gördüklerini ve bu ölçekteki bir projeyi eksiksiz ve tam zamanında bitirmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “İlk günden itibaren, Kocaeliler’in büyük güven ve desteğini yanımızda hissettik. Bu sayede, hem projemizin inşaatı, hem de daire satışlarımız, büyük bir hızla ilerledi. Aslında bu eseri birlikte ortaya çıkardık, Kocaeliler ile birlikte başardık. Böylesi projelerin, sadece İstanbul gibi büyük kentlere özel olmadığını ispatladık. Üstelik, bu kalitede daireleri, son derece makul ve erişilebilir fiyatlarla Kocaelililer’e sunduk. Onlar da çabamızı karşılıksız bırakmadılar, yeni evlerinde güle güle otursunlar” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir’in verdiği bilgiye göre, Evimiz Kocaeli’nin yeni “60 aya kadar 0 faiz kampanyası”nda, kalan dairelerden satın alanlar, ödedikleri peşinat oranına göre değişen vadelerde, 0 faizli konut kredisinden yararlanabilecekler. Yüzde 25 peşinat ödeyenler 36 ay vadede, yüzde 50 peşinat ödeyenler 48 ay vadede, yüzde 60 peşinat ödeyenler de 60 ay vadede, 0 faizli konut kredisi kullanabilecek. Ayrıca yüzde 25 peşinat ödeyenler dilerlerse, 37 aydan 120 aya kadar 0,85 sabit faizli konut kredisini tercih edebilecekler. İnşaatın tamamlanması ve dairelerin taşınmaya hazır olması nedeniyle, daire fiyatının tamamını peşin ödemek isteyenlere de, ilk kez yüzde 12’ye varan indirim olanağı sağlandı.

165 bin liradan başlıyor

Evimiz Kocaeli Projesi’nde, her şeyi ile tamamlanmış oturmaya hazır daireler için, cazip fiyat fırsatı da devam ediyor. Projede, 2+1 dairelerin fiyatları 165 bin liradan başlıyor. Ailelerin daha çok tercih ettiği 3+1 dairelerin başlangıç fiyatları 182 bin lira olarak belirlenirken, 4+1 en büyük dairelerin fiyatları da 250 bin lira oldu. 4 katlı 39 bloktan oluşan projede, büyüklükleri 91 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen 8 farklı daire tipi bulunuyor.