Teknoloji Viber, Snapchat’e Rakip Oluyor

Viber, Snapchat’e Rakip Oluyor

24.12.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

En popüler iletişim uygulamalarından Viber, almış olduğu güncelleme ile birlikte Snapchat ile karşı karşıya kalabilir. Zira ikili rakip oluyor

Viber, Snapchat’e Rakip Oluyor

En popüler iletişim uygulamalarından Viber, almış olduğu güncelleme ile birlikte Snapchat ile karşı karşıya kalabilir. Zira ikili rakip oluyor... Sürekli güncellenen ve beraberinde yeni özellikler edinen Snapchat, bildiğiniz üzere şu sıralar bir hayli popüler ve yaygın. Dünya'nın pek çok yerinden kullanıcıya sahip olan sosyal ağ uygulaması, şimdiyse Viber ile karşı karşıya kalabilir. Bunun nedeni olarak ise sesli ve görüntülü görüşme uygulaması Viber'in fotoğraf sistemine benzer bir yeniliği katması olarak gösterilebilir.

Haberin Devamı

Çektiğiniz fotoğrafı ya da görsel materyali istediğiniz süre çerçevesinde görüntülemeye açık tutabildiğiniz Snapchat'te ayrıca eldeki dosyayı çeşitli ifadeler ve efektler ile süsleyebiliyorsunuz. Şimdiyse bu tarz bir özelliği kendi sistemine dahil eden Viber, bir nevi Snapchat'a rakip oluyor diyebiliriz. Bu rekabet için her ne kadar Snapchat önde gözükse de beklenmedik gelişmelerin yaşanabileceği de bir gerçek. Yeni haberler için gözünüz bizde olsun.