Konya KONYA GARNİZON KOMUTANI ŞAHAR’DAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

KONYA GARNİZON KOMUTANI ŞAHAR’DAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

05.05.2016 - 16:28 | Son Güncellenme:

.

KONYA GARNİZON KOMUTANI ŞAHAR’DAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Konya 3 Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Havu Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret etti.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK teröristleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Kuvvetlerde görevli Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar‘ın şehitlik beratı, Konya’nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesinde oturan ailesine verildi. Şehit Yüzbaşı Fatih Yaşar’ın Seydişehir’e bağlı Bostandere Mahallesinde yaşayan babası Cavit Yaşar’a şehitlik beratını, Hava Savunma Okul Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş ile birlikte Seydişehir’e gelen Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar verdi. Ziyarette İlçe Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Ümit Sezgin’de bulundu.
Program sonunda, Konya 3 Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv. Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Hv. Savunma Okulu Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamlarında ziyaret etti