Ankara Konyaaltı Belediye Başkanı Hakkında Suç Duyurusu

Konyaaltı Belediye Başkanı Hakkında Suç Duyurusu

19.09.2017 - 13:25 | Son Güncellenme:

.

Konyaaltı Belediye Başkanı Hakkında Suç Duyurusu

ANTALYA (AA) - AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı, kamuya ait park alanının bir site alanına dahil edildiği gerekçesiyle Konyaaltı Belediyesi ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rifat Durukan, suç duyusu öncesinde, Antalya Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Durukan, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında suç duyusunda bulunma amaçlarının, 50 gün önce Konyaaaltı Sahilinde Oriza Park Sitesinin önünde kamuya ait alanın site içerisine dahil edilip, site duvarlarıyla çevrilerek, kamu yararının ihlal edildiğiyle ilgili bir tespitlerinin bulunduğunu söyledi.

Konuyla ilgili muhatapların açıklama yapması için 50 gündür beklediklerini belirten Durukan, "Konyaaltı Belediyesinin bununla ilgili bir açıklaması, bir çalışması veya oranın düzeltilmesi ile ilgili bir eylemin olmadığını görüyoruz. Bu çerçevede bu konuyla alakalı suç duyurusunda bulunma kararı aldık." dedi.

Haberin Devamı

Meclis üyeleriyle yaptıkları çalışmalar neticesinde konunun düzeltilmediğini ve kamuya ait alanla ilgili vatandaşın mağduriyetin de giderilmediğini aktaran Durukan, bugün Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında suç duyusunda bulunacaklarını kaydetti.

Açıklamadan sonra Durukan ve beraberindekiler, konuyla ilgili şikayet dilekçelerini Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.