Konya Konyaspor'da Final Heyecanı

Konyaspor'da Final Heyecanı

17.05.2017 - 17:32 | Son Güncellenme:

.

Konyasporda Final Heyecanı

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalan takımlarının önemli bir başarıya imza attığını hatırlatarak, final maçı için şehrin sanayicilerine iş adamlarına kurum ve kuruluşlarına seslendi. Şan, "Konya’nın asıl şimdi ayağa kalkması lazım" dedi.
Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor’un Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda finale kaldığı maçın ardından kulüp sitesine açıklamalarda bulundu. Şan, "Çok zor bir müsabakaydı. Çünkü deplasmanda mağlup olmuştuk. Fakat bu büyük taraftar gerçekten bunu hak ediyor. Bütün sezona baktığımızda bu 3 sezondur Türkiye’ye örnek bir taraftar grubumuz var. Bu taraftar her şeye layık. Konya’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah kupa finalinde artık rakip ya Fenerbahçe ya Başakşehir olacak önemli olan bizim finale kalmamızdı. Tüm Konyalı hemşehrilerime, Konyaspor camiasına hayırlı ve armağan olsun. Bizi maddi manevi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu bir birlik ve beraberlik meselesidir. İnşallah finalde de yine bu birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek tekrar güzel bir sonuç almayı hedefliyoruz. Dualarını esirgemeyen tüm büyüklerimizden de Allah razı olsun kendilerine teşekkür ediyorum. Bu işler bir bütün. Konya’mızda herkes bu işin içerisinde çorbada bir nebze olsun tuzu var, Allah herkesten razı olsun. Önemli olan burada şehrimizi temsil etmekti ve finale yakışır bir oyunu sergiledik" diye konuştu.

"Kupayı hep beraber kaldıralım"
Ahmet Şan, finale kalarak kupanın bir ucundan tuttuklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:
"Türkiye Kupası finalinde de daha iyisini başaracağımıza eminim şimdiden tüm Konyalı hemşehrilerime, iş adamlarına, sanayicilere şöyle bir çağrıda bulunmak istiyorum. Şu anda final tarihi ve yeri belli değil ama yer ve tarih ne olursa olsun orada tahsis edilecek stadyumun yarısı Konyaspor’a ait olacak o stadı tamamen dolduralım. Daha önce bir Play-Off’ta şampiyon olduğumuzda da Eskişehir’de çok güzel bir fotoğraf karesi vardı. O fotoğraf karesini inşallah tekrarlayalım. Bu finalin Konyasporumuz için çok büyük bir anlamı var. Hem maddi yönden hem manevi yönden inanılmaz bir başarıya inşallah imza atacağız. Şimdiden tüm Konyalı iş adamlarımıza, sanayicilerimize kim olursa olsun otobüs kampanyası başlatalım veya belki takımımıza ekstradan bir prim vaat etmek isteyen olursa onlara da böyle bir fırsat doğdu. Hem kendilerini Konya şehrine bir şey yapabilmiş olmanın bu fırsatını değerlendirmek hem de kupanın bir ucundan yakaladık inşallah bu kupayı hem beraber kaldıralım, Konya adına kaldıralım. Konya artık tekrar ayağa kalkması lazım. Buraya kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük Konyaspor taraftarına da çok teşekkür ediyoruz hayırlısı olsun."