Şırnak KONYASPOR, ZIRHLI ARAÇLARLA ŞIRNAK’A GELDİ

KONYASPOR, ZIRHLI ARAÇLARLA ŞIRNAK’A GELDİ

30.12.2014 - 18:59 | Son Güncellenme:

.

KONYASPOR, ZIRHLI ARAÇLARLA ŞIRNAK’A GELDİ

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Cizrespor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, Şırnak’a geldi.
Cizrespor ile yarın karşılaşacak olan Torku Konyaspor, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan zırhlı araçlarla Şırnak merkeze gelerek konaklayacağı otele yerleşti. Burada açıklama yapan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, grupta Cizrespor’un Giresunspor’u yenmesiyle işlerin karıştığını söyledi. Kocaman, “Grupta Cizrespor’un Giresunspor’u yenmesiyle işler karıştı. Bunu iyi anlamda kullanıyorum. İlk iki maçı oynarken, ligdeki durumumuzdan dolayı biraz lige daha önem veriyorduk. Kupadaki iki maçımızı da bu anlayışla oynadık. Cizrespor’un Giresunspor’u yenmesiyle tekrar ligin içine dahil olduk. Maçta kazandığımız sürece iddiamız var. Buraya da bu amaçla geldik. Cizrespor oyuncu perspektifinde son derece saygıdeğer bir takım. Geçen hafta olduğu gibi son derece ciddi bir şekilde iki takımda maça çıkacaktır. Kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi.
Polis aracına binerek otele geldiklerini söyleyen Kocaman, “Buraya 23 kişilik sağlam oyuncularımızla birlikte geldik. Sağlıklı olan bütün oyuncularımızla geldik. Şırnak’a ilk defa geliyoruz. Havaalanına indik. Polis aracına bindik, oradan da otele geldik. Bir şeyler anlatmak için gerekli bilgiye sahip olmadığımı söyleyebilirim. Diğer konulara da çok fazla girmeye girmek de duymuyorum. Bizim işimiz futbol oynamak. Futbol oynamaya geldik. Futbol sınırlarında kalacağız. Bu oyunun tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her zaman birleştirici faktörünün olduğuna inanıyorum. Umarım ve dilerim buna hizmet eder” diye konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Torku Konyaspor’un yarın Cizrespor’la Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda oynayacağı maçının ertelenmesi ve başka bir ilde oynanması talebini değerlendiren Aykut Kocaman, “Böyle bir müracaata bulunduk ancak kabul görmedi. Dolayısıyla gedik. Güzel bir şekilde maçımızı oynayacağız. Bir aksilik olmaz diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda mücadele eden Cizrespor kendi evinde Torku Konyaspor’u konuk edecek. Yarın saat 11.30’da Cizre Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan karşılaşmayı, Murat Türker yönetecek.