Gündem Köpeğini kurtarmak için suni tenefüs yaptı

Köpeğini kurtarmak için suni tenefüs yaptı

16.06.2014 - 08:23 | Son Güncellenme:

İstanbul Bahçelievler’de sahibi tarafından gezinti için parka çıkartılan süs köpeği, bir Pitbul’un saldırısına uğradı. Süs köpeği ağır yaralanırken yaşanan saldırı anı ve sonrasında yaşananlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Köpeğini kurtarmak için suni tenefüs yaptı

Olay, Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde yer alan bir parkta öğlen saatlerinde meydana geldi. Sahibi tarafından gezintiye çıkarılan Pitbul cinsi köpek, aynı parka gezinti için çıkarılar bir süs köpeğine saldırdı. Boğazından yakalandığı süs köpeğini ısıran ve uzun süre bırakmayan Pitbul, sahibi ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle güç bela bıraktı.

Haberin Devamı

İŞTE DEHŞET ANLARI

KÖPEĞİNİ KURTARMAK İÇİN SUNİ TENEFÜS YAPTI

Saldırının ardından uzun süre nefessiz kalan ve ağır yaralanan süs köpeğine ilk müdahaleyi önce sahibi ardından çevredekiler yaptı. Sahibi, nabzı atan ancak nefes almakta güçlük çeken köpeğine suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı. Çevrede toplananlar ise baygın haldeki köpeğin üzerine su dökerek ayıkmaya çalıştı. Bu sırada dehşete tanık olan çevredeki vatandaşlar telefonların sarılarak yardım çağrısında bulundu. İstenen yardımın gelmemesi üzerine köpeğini kucağına alan şahıs, yoldan çevirdiği bir taksiyle veterinerin yolunu tuttu.

ÇEVREDEKİLER PİTBUL SAHİBİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Saldırının ardından çevrede toplanan vatandaşlar, olayı uzaktan izleyen Pitbul köpeğinin sahibine tepki gösterdi. Olay yerinde saldırıya çok üzüldüğü gözlenen hayvansever bir kadın; “Köpeğim belki yaşıyordur. Ne olur hastaneye götürün. Abla ben gelemiyorum ne olur sen onlarla git. Zeytinimi orada bırakma” feryatları dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

DEHŞETİ VE SONRASINI DONDURMA YİYEREK İZLEDİLER

Öte yandan, yaşanan saldırıya tanıklık eden biri kadın iki kişinin olay sırasında istiflerini bozmadan oturmaları ve ellerindeki dondurmaları yemeleri ise dikkat çekti. Bir taraftan yaşanan dehşet ve koşuşturan vatandaşlar bir taraftan ise film izler gibi olaya tepkisiz kalan insanların tepkisizliği bu kadarına da pes dedirtti.