Gündem Köprüde akıl almaz ölüm!

Köprüde akıl almaz ölüm!

12.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

TEM otoyolu FSM köprüsü girişinde 3 aracın karıştığı kazada, bariyerden kopan parça bir başka aracın camından girdi. Araçtaki Hülya Gencer hayatını kaybetti

Köprüde akıl almaz ölüm

İstanbul’da önceki gün sabah saat 11.00 sıralarında TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde, Ankara istikametinde gitmekte olan bir otomobil kontrolden çıkarak önünde giden 2 araca çarptı. Emniyet şeridine savrularak çelik bariyerlere ve yol kenarındaki tretuvar taşlarına çarpan araç ters döndü. Kazada 3 kişi yaralandı. Bu sırada, beton bariyerin yerden fırlayan yaklaşık 15 kiloluk parçası, karşı yönde sol şeritte seyreden bir aracın sağ ön kısmına düştü. Camı kıran taş, arabanın yolcu koltuğunda oturan fizyoterapist Hülya Erşah Gencer’in kafasından yaralanmasına sebep oldu.

Haberin Devamı

Eşi hastaneye yetiştirdi

Aracı kullanan Mehmet Ümit Gencer, eşinin yaralandığını görünce, otomobili durdurmadan Kavacık’ta bulunan özel bir hastaneye gitti. Başından ağır yaralanan ve 7 aylık hamile olan Hülya Erşah Gencer yoğun bakıma alındı. 40 yaşındaki kadın ve karnındaki bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç, hastaneye gelen polis ekipleri tarafından incelenirken, inceleme sonunda araç ve kadının ölümüne neden olan taş parçası delil olarak Emniyet’e götürüldü. Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde fizyoterapist olarak görev yapan Hülya Erşah Gencer cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’na götürülerek morga konuldu. Gencer’in cenazesi memleketi Zonguldak’a götürülerek toprağa verilecek.