Gündem Kördüğüm 13. bölüm fragmanı nefesleri kesti! - izle

Kördüğüm 13. bölüm fragmanı nefesleri kesti! - izle

26.03.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamı yıldızı olan Kördüğüm dizisinde yeni bölüm için nefesler tutuldu. Heyecanın devam ettiği Kördüğüm 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Umut'la Naz'ın durumu ne olacak? Diğer yandan Ali Nejat, Naz'a yakınlaşacak? İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kördüğüm 13. bölüm fragmanı nefesleri kesti - izle

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’ dizisi, Perşembe akşamları yayınlanmaktadır. Heyecanın hiç bitmediği Kördüğüm 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Umut’la evliliğine bir şans daha vermeyi düşünen Naz, Umut’un Ali Nejat’tan para almasını affedemez. İkili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Bu kez Umut sadece Naz’ı değil, bebeklerini de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ali Nejat, Naz’ı yaşadığı zor günlerde yalnız bırakmaz. İkili git gide birbirine daha çok yakınlaşmaktadır.

Öte yandan; Ali Nejat’ın yıllar sonra çıkagelen eski dostu Murat, yerli otomobil yapımı konusunda Ali Nejat’la ortaklık kursa da, arka planda çok farklı planlar peşindedir.

Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ 13. BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

Haberin Devamı

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak