Gündem Kördüğüm 15. son bölümde nefesleri kesen sahne! - İzle

Kördüğüm 15. son bölümde nefesleri kesen sahne! - İzle

14.04.2016 - 09:56 | Son Güncellenme:

Kördüğüm son bölümde bombalar patlattı. Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Kördüğüm'de bu hafta büyük heyecan vardı. Önce öpüşme sahnesi sonra şirketin satılması derken nefesleri kesti. Aksiyon dolu Kördüğüm dizisinde 16. yeni bölüm fragmanı da yayına girdi. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

Kördüğüm 15. son bölümde nefesleri kesen sahne - İzle

Kördüğüm yepyeni bir bölüm ile Fox TV ekranına geldi. Yayınlanan tanıtımlarıyla heyecanı ikiye katladı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Kördüğüm dizisinde heyecan giderek büyüdü. Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanıda yayınlandı.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak'tır.

KÖRDÜĞÜM 15. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Herkesin intihar ettiğini düşündüğü Umut, Karas Holding’de Ali Nejat ile karşı karşıyadır. Ali Nejat, Umut’un holdinge geliş sebebini öğrendiği an, Murat’ın da dostu olmadığını anlar ve kararını verir. Ali Nejat, Tarık Bey ile son bir kez daha konuşacak ve her ne pahasına olursa olsun, yerli otomobil yapabilme hayalini gerçeğe dönüştürecektir... Umut’un hayatta olduğunu öğrenen Naz büyük gelgitler yaşar.

Kördüğüm 15. son bölümde nefesleri kesen sahne - İzle

Bir yanı Ali Nejat ile birlikte olmak ister; ama duyguları karışıktır. Öte yandan; Feyza, Murat’a o kadar inanmıştır ki, ona Ali Nejat’ın iş sırlarını anlatmaktan çekinmez. Murat ise Feyza’yı idare ederken, Neslihan’la da yakınlaşır. Murat’ı avucunun içine aldığını sanan Neslihan, onu tehdit eder; ama Murat’ın elindeki koz çok daha büyüktür… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak