Gündem Kördüğüm 16. bölüm fragmanında bomba detaylar! - izle

Kördüğüm 16. bölüm fragmanında bomba detaylar! - izle

16.04.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Kördüğüm dizisi 16. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Kördüğüm'ün bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kördüğüm 16. yeni bölümden fragman ve detaylar..

Kördüğüm 16. bölüm fragmanında bomba detaylar - izle

Kördüğüm dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Fox Tv'nin başarılı yapımı Kördüğüm2ün bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Kördüğüm 16. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak'tır.

KÖRDÜĞÜM 15. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Herkesin intihar ettiğini düşündüğü Umut, Karas Holding’de Ali Nejat ile karşı karşıyadır. Ali Nejat, Umut’un holdinge geliş sebebini öğrendiği an, Murat’ın da dostu olmadığını anlar ve kararını verir. Ali Nejat, Tarık Bey ile son bir kez daha konuşacak ve her ne pahasına olursa olsun, yerli Otomobil yapabilme hayalini gerçeğe dönüştürecektir... Umut’un hayatta olduğunu öğrenen Naz büyük gelgitler yaşar.

Kördüğüm 16. bölüm fragmanında bomba detaylar - izle

Bir yanı Ali Nejat ile birlikte olmak ister; ama duyguları karışıktır. Öte yandan; Feyza, Murat’a o kadar inanmıştır ki, ona Ali Nejat’ın iş sırlarını anlatmaktan çekinmez. Murat ise Feyza’yı idare ederken, Neslihan’la da yakınlaşır. Murat’ı avucunun içine aldığını sanan Neslihan, onu tehdit eder; ama Murat’ın elindeki koz çok daha büyüktür… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 16. Bölüm Fragmanı

Bölüm Tarihi: 21/04/2016

Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak