Gündem Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanında nefesler kesiliyor!

Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanında nefesler kesiliyor!

16.05.2016 - 10:25 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Kördüğüm'de heyecan doruklarda. Merakla beklenen Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yine Enver Bey'in dönüşü herkesi şoke etmeye devam ediyor. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve son bölümden özetler...

Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanında nefesler kesiliyor

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’, 19 Mayıs Perşembe, saat 20.00’de, sürprizlerle dolu 20. bölümüyle FOX’ta.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMÜNDE İŞLER KARIŞMIŞTI

Feyza’yı yeniden kazanmak için, ona geçmişi hatırlatmak isteyen Enver Bey harekete geçer. Murat ile buluşmak için gittiği restoranda hiç ummadığı bir tabloyla karşılaşan Feyza’nın kafası iyice karışır. Murat ise Enver Bey’in ani dönüşünden tedirgindir. Hiç kimse bilmese de, Enver Bey ile Murat’ın tanışıklığı aslında yıllar öncesine dayanmaktadır… Ali Nejat, Naz olmadan hayatına devam edemeyeceğini anlar ve Naz’a evlenme teklif eder. Ali Nejat’ın bu konuda en büyük destekçisi, bir aile olma özlemi içindeki Kaan’dır. Bu mutluluk için Ali Nejat bedel ödemeye hazırdır. Naz’ın bir tercih yapmasını istediği Ali Nejat hayatı boyunca hayalini kurduğu yerli otomobil projesinden vazgeçer... Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 20. yeni bölüm fragmanında nefesler kesiliyor

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ KADROSU

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.
İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak