Gündem Kördüğüm sezon finali öncesi eğlenceli fragman!

Kördüğüm sezon finali öncesi eğlenceli fragman!

27.06.2016 - 11:31 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kördüğüm 26. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Merakla beklenen sezon finali fragmanı yayınlandı. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan Kördüğüm dizisi 26.bölüm sezon finalinde neler oluyor? İşte Fox Tv'nin sevilen dizisi Kördüğüm 26.bölüm sezon finali fragmanı ve detayları...

Kördüğüm sezon finali öncesi eğlenceli fragman

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta ekrana geliyor! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak. Kördüğüm sezon finali fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kördüğüm 25. bölüm ile ekranlara kilitlemeyi başardı. Heyecanın bir an eksik olmadığı dizinin son bölümünde neler yaşandı? Peki yaza veda eden Kördüğüm sezon finali fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar ve Kördüğüm...

KÖRDÜĞÜM 26. SEZON FİNALİ FRAGMANI

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise Otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

KÖRDÜĞÜM 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Nejat’ın sözlerinden etkilenen Eylül İstanbul’da kalmaya karar verir. Bu sırada, Barış’ın ölümüyle ilgili bildiklerini de Ali Nejat’a anlatır. Ali Nejat, Enver Bey ile birlikte Barış’ın ölümüne sebep olanların peşine düşer. Ali Nejat’ın otomobiline çarpan kamyon şoförünü Enver Bey çoktan bulmuştur… Kaza değil planlı bir cinayettir ve bu cinayette bütün kapılar Murat’a çıkar. Ali Nejat’ın yurtdışına taşınma kararını ertelemesi, Eylül’ün gitmekten vazgeçmesi ve artık silahların konuştuğu tehlikeli bir dünyanın içinde olmak Naz’ı tedirgin eder. Üstelik Ali Nejat’ın artık kendisine karşı ilgisini de yitirdiğini düşünen Naz ayrılık kararı alır. Ali Nejat ile Eylül, ikisi için çok özel olan bir yerde karşılaşır. Eylül, Ali Nejat ile Naz’ın ayrıldığını öğrenir. Emre’nin bir çöplükte ölü bulunması gözleri Umut ve Genco’ya çevirir. Umut katil zanlısı olarak gözaltına alınır. Ayhan’ın dükkanına giden Naz, Eylül ve Kaan’ın gelmesiyle kırılma noktası yaşar. Murat’ı Didem’in mezarı başında, onunla konuşurken gören Ali Nejat duyduklarına inanmakta zorlanır… Murat’ın kendisine olan düşmanlığının altında bambaşka sebepler vardır… Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM BAŞROL OYUNCULARI

Ali Nejat Karasu(İbrahim Çelikkol)

Kendinden emin, yakışıklı, karizmatik, çekici, güçlü, itibar sahibi, varlıklı, genç ve bekâr bir işadamı. Aile tanımına ve aşka inanmıyor. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Bütün hayatı işi. Hayalini kurduğu yeni tasarım bir otomobil üretmek için engel tanımıyor. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Acımasız ve hırslı. Hayattaki tek amacı kazanmak. Bütün bu katılığına ve duygusuzluğuna rağmen insanları kendisine hayran bırakacak derecede kibar.

Haberin Devamı

Naz Özer(Belçim Bilgin)

Güzel, zarif, duru bir kadın. Onunla aynı ortamda olup da onu fark etmemek mümkün değil. Hayatla kavgası olmayan belki de çok az insandan biri. Çocuk doktoru. İşini severek yaptığı için çok başarılı. Asker bir baba ve öğretmen bir annenin tek kızı. Kaybetmeyi de, kazanmayı da, elindekiyle yetinmeyi de çok küçük yaşta öğrenmiş. İşi ve idealleri konusunda hırslı. Hayattaki en büyük gayesi huzurlu olabilmek. İlk aşkı Umut ile evli.