Gündem Kördüğüm'ün 29. yeni bölümünde Ali Nejat zor zamanlar geçiriyor!

Kördüğüm'ün 29. yeni bölümünde Ali Nejat zor zamanlar geçiriyor!

02.10.2016 - 13:49 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kördüğüm yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Perşembe akşamı ekrana gelen Kördüğüm'ün son bölümünde Kaan sürpriz bir isimden Ali Nejat için yardım istedi. Kördüğüm'ün 29. yeni bölümünde Enver Eren ve ailesi cinayetin sırrını çözmek için çabalar. Öte yandan Murat, Ali Nejat'ın içerde olmasını fırsat bilerek planlarını yoluna koymaya devam eder.

Kördüğümün 29. yeni bölümünde Ali Nejat zor zamanlar geçiriyor

Fox TV ekranlarının başarılı yapımlarından Kördüğüm yayınlanan son bölümü izleyicilerden tam not aldı. Yayınlanan son bölümde Kaan sürpriz bir isimden yardım istedi. Kördüğüm'ün yeni bölümünde Enver Eren ve ailesi cinayetin sır perdesini aralamak için çabalıyor. İşte Kördüğüm'e dair merak edilenler...

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımclığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy, Saadet Işıl Aksoy yer alıyor.

KÖRDÜĞÜM 29. BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM 29. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Feyza’nın büyük bir aşkla bağlı olduğu Murat’ın gerçek yüzünü gören ve neler yapabileceğini bilen sadece iki kişi vardır köşkte. Biri, felç geçirdiği için sessiz ve hareketsiz kalan Tarık Bey, diğeri de Umut’un özgürlüğü için Murat’ın isteklerini kabul eden Neslihan… Umut, Neslihan’ın kendisini terk ettiğini ve başkasıyla birlikte olduğunu sanmaktadır. Öte yandan Umut hayalindeki yerli otomobili yapabilmek için sürpriz bir isimle yeniden çalışmalara başlar. Gökçe’nin doğum zamanı gelir. Genco ne Gökçe’yi ne de bebeği bırakmak istemez ancak Gökçe kendi yolunu çizmiştir.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Naz’ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat’ı göstermektedir. Karasu Ailesi’nin sonunu getirebilmek için öncelikle Ali Nejat’ı yok etmesi gerektiğini bilen Murat, kurduğu tuzaklarla Ali Nejat’ın elini kolunu iyice bağlar. Ali Nejat’ı kurtarabilecek kimse yokken, Kaan kimseye haber vermeden birinin kapısını çalar.