Gündem Korkunç kazada 5 ölü var!

Korkunç kazada 5 ölü var!

27.07.2014 - 08:15 | Son Güncellenme:

Almanya’dan tatil için gelen Demiralay ailesinin içinde bulunduğu aracın Isparta- Konya karayolunda bir kamyonetle çarpışması sonucu, 4’ü aynı aileden 5 kişi öldü. İkinci korkunç haber Çorum'dan geldi. Çorum'daki kazada ise aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Korkunç kazada 5 ölü var

Isparta-Konya Karayolundaki kaza, gece yarısı meydana geldi. Isparta’dan Konya yönüne giden Mevlüt Taştekin yönetimindeki panelvan tipi araç, şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen 54 yaşındaki Celal Demirtaş yönetimindeki vişne yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada, panelvan sürücü Mevlüt Taştekin ile yanındaki Ethem Ali Kuzucuk, 43 yaşındaki Fadime Demiralay, 15 yaşındaki Tolga Demiralay hayatlarını kaybetti. 11 yaşındaki Betül Demiralay yaşam savaşı veriyor.

Haberin Devamı

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ SIKIŞTI

Kamyonette sıkışan sürücü Celal Demirtaş’ı kurtarmak için ise olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Şarkikaraağaç ve Yalvaç belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat sürücüyü çıkarmak için çaba harcadı. Çalışmaların sonuç vermemesi üzerine Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yardım istenildi. Bu sırada bazı vatandaşlar sürücüyü çıkarmak için kepçeyle araca müdahale etmek istedi. İtfaiye ekipleri buna izin vermedi. Demirtaş, olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Demirtaş da kurtarılamadı.

Kazadan sonra emniyet ekipleri gerekli önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı. Isparta-Konya karayolu kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kaldı. İnceleme ardından cesetler morga gönderildi.

Haberin Devamı

ÇORUM'DA DA KORKUNÇ KAZA: 4 ÖLÜ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4 kişi feci şekilde can verdi. Kaza, Sungurlu ilçesi Delice yolu üzerinde meydana geldi.
Bayram tatili için Bursa'dan, Samsun'da bulunan akrabalarının yanına giden Ramazan Korkut (35) yönetimindeki 16 P 3090 plakalı otomobil, Delice yolu üzerinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile birlikte Şehri Korkut (80), Hatice Korkut (37) ve Salih Korkut (12) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan ve kazayı yaralı olarak atlatan Sefa Korkut (7) ise ambulansla Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerinde ölen 4 kişinin cenazeleri ise Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.x
Korkunç kazada 5 ölü var