Gündem Köroğlu dizisindeki rolü belli oldu!

Köroğlu dizisindeki rolü belli oldu!

04.05.2016 - 15:14 | Son Güncellenme:

Çekimlerine sonbahar mevsiminde başlanması planlanan Köroğlu dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Peki Köroğlu'nda hangi oyuncular rol alıyor? Hangi karakterlere can verecekler? İşte Köroğlu ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtları...

Köroğlu dizisindeki rolü belli oldu

Henüz çekimleri başlamayan Köroğlu dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu şekillenmeye başladı. Kadro da kendine yer bulan isimlerden biri de Mesut Akusta. Hali hazırda Karagül dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu rol aldığı dizi biter bitmez yeni projesi Köroğlu'nun çekimlerine başlayacak. Köroğlu'nun ayrıntıları haberimizde...

Haberin Devamı

‘Karagül’de kötü adam ‘Kendal’ı oynayan Mesut Akusta, çekimleri sonbaharda başlayacak ‘Köroğlu’ dizisinde rol alacak.

‘Karagül’ dizisi 125. bölümü ile ekranlara veda edecek. İlk bölümden beri ekipte yer alan ve dizide kötü adam ‘Kendal Şamverdi’ karakterine hayat veren Mesut Akusta, performansıyla beğeni topluyor.

Köroğlu dizisindeki rolü belli oldu

Uçankuş’un haberine göre; dizide yarattığı etki nedeniyle Karagül’ün yapımcısı Şükrü Avşar, sonbaharda çekeceği yeni dönem dizisinde Mesut Akusta’yla çalışma kararı aldı.

Akusta, yeni yayın döneminde çekimleri başlayacak ‘Köroğlu’ dizisinde ‘Bolu Beyi’ rolünü canlandıracak. Başarılı oyuncu, Yeni dizisinde babasının intikamını almak isteyen Köroğlu ile savaşacak ve yine kötü adam olacak.